Κασουλίδης: Αήθης και αναίτια η επίθεση Λιλλήκα

Στις δηλώσεις του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών σχετικά με την απουσία του από το Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, απαντά με γραπτή δήλωσή του ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

Ο κ. Κασουλίδης αναφέρεται σε προσωπική επίθεση από τον κ. Λιλλήκα και αποδίδει το χαρακτηρισμό “αήθης και αναίτια πράξη μένους”.

«Η ιδιαίτερη συγκυρία στην οποία βρίσκεται η Κυπριακή Δημοκρατία, σε σχέση με τη διαχείριση του εθνικού μας θέματος, αλλά και άλλων επιμέρους ζητημάτων εξωτερικής πολιτικής, απαιτεί τη διατύπωση ψύχραιμων θέσεων και

ισορροπημένων προσεγγίσεων. Απαιτεί υπευθυνότητα, ορθή ανάγνωση των δεδομένων, κατανόηση και αντίληψη της πλήρους εικόνας και προσεκτική αντιμετώπιση ευαίσθητων πτυχών”, αναφέρεται στη δήλωση του κ. Κασουλίδη.

“Η αυθαίρετη, δογματική και αστήρικτη προσωπική επίθεση του κ. Γ. Λιλλήκα, προϊόν ενσυνείδητης διαστρέβλωσης δηλώσεων και πρωτόγνωρου λαϊκισμού, αποτελεί εμπόδιο στην προσπάθεια του Κράτους να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα, αξιοπρέπεια και επιτυχία τις διάφορες προκλήσεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής”, προσθέτει ο Υπουργός Εξωτερικών.

“Πρόκειται για μια αήθη και αναίτια πράξη μένους, γεμάτη χαρακτηρισμούς, η οποία είναι ανάξια περαιτέρω σχολιασμού», καταλήγει.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα