Καρναβάλι: Ξεφάντωσε για άλλη μια φόρα η Λεμεσός

Ξεφάντωσε για άλλη μια φόρα όπως ξέρει η Λεμεσός. Περάν των 100 αρμάτων στη μεγάλη καρναβαλιστικη παρέλαση. Γλέντι, χορός και τραγούδι από χιλιάδες καρναβαλιστές στους δρόμους της πόλης.Αξέχαστο ξεφάντωμα που μόνο το Λεμεσιανό καρναβάλι μπορεί να χαρίσει.

Η λεωφόρος Μακαρίου όπου διοργανώθηκε το μεσημέρι η καρναβαλίστική παρέλαση κατακλίστηκε από 20 χιλιάδες μασκαρεμένους που παρέσυραν τους πάντες στο ρυθμό τους. Με χιούμορ και αρκετή φαντασία 120 άρματα και ομάδες πεζών

παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία προβλήματα της καθημερινότητας σατίριζαν την πολιτική με την θεματολογία να σκορπά γέλιο, και να στέλνει μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες. Την πομπής άνοιξε ο βασιλιάς της Μελωδίας και της τραουθκιάς , Αντρέας Βρυωνίδης συνοδευόμενος από Μαζορέτες και Δημοτικούς Συμβούλους. Την παρέλαση ομόρφυναν με την παρουσία τους και τις μελωδίες τους οι κανταδόροι. Κατά την διάρκεια της παρέλασης τιμήθηκαν παλαιοί καρναβαλιστές ενώ στα καλύτερά άρματα και ομάδες δόθηκαν πλακέτες και αναμνηστικά διπλώματα . Οι εκδηλώσεις των καρναβαλιών τελειώνουν με πάρτι στο χώρο στάθμευσης εναερίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα