Καρμιώτισσα: Με νέα νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα σωτηρίας

Το τρίποντο θέλει η Καρμιώτισσα σήμερα στο ΓΣΖ (16:00) κόντρα στον Εθνικό για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τη σωτηρία της.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα στο μίνι πρωτάθλημα των δέκα αγώνων, έτσι ώστε να πετύχει τον μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, νικηφόρο αποτέλεσμα θα της δώσει τεράστια ώθηση στην ψυχολογία, κάτι που θα τη βοηθήσει πολύ στη συνέχεια.

Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας γνωρίζει ότι οι δυσκολίες

που θα συναντήσουν οι ποδοσφαιριστές του θα είναι πολλές, αφού, αν πάρουν το τρίποντο, θα μπλέξουν τον αντίπαλό τους σε περιπέτειες, άρα θα εμφανιστεί απαιτητικός και αυτός. Όμως έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών του και τους τόνισε ότι αν παρουσιαστούν όπως στα προηγούμενα παιγνίδια τότε το τρίποντο θα εξαρτηθεί από τους ίδιους.

Είναι θετικό για τον κ. Λουκά ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλιστα επιστρέφουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, οι οποίοι έχασαν τον τελευταίο αγώνα λόγω τιμωρίας. Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός της Καρμιώτισσας θα παρατάξει ό,τι καλύτερο έχει στο ρόστερ του για να πάρει η ομάδα του το ζητούμενο που είναι η νίκη. Σίγουρα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα θα υπάρξουν αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα