Καρέλης: "Πρέπει να παίξουμε γρήγορα με την Κύπρο"

Σε συνέντευξή του ο Νίκος Καρέλης μίλησε για τον Μίχαελ Σκίμπε, δήλωσε πανέτοιμος να βοηθήσει την Εθνική και τόνισε ότι στόχος είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ. Τι λέει για την πορεία του στο Βέλγιο και την Γκενκ.

Ο Νίκος Καρέλης, λίγο πριν τις δυο αναμετρήσεις της "γαλανόλευκης" με Κύπρο (7/10) και Εσθονία (10/10) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μίλησε στο Sport24.gr για τις κρίσιμες μάχες της Εθνικής,

έκανε το σχόλιό του για τον Μίχαελ Σκίμπε και τον τρόπο δουλειάς του, ενώ δήλωσε έτοιμος να μπει και να βοηθήσει οποιαδήποτε στιγμή κρίνει ο προπονητής του.

Έχει διαφορετική φιλοσοφία ο Σκίμπε

"Τα πάει πολύ καλά ως τώρα ο κ. Σκίμπε. Μπορώ να πω ότι χει διαφορετική φιλοσοφία από τους προηγούμενους και ως τώρα δείχνει να τα καταφέρνει καλά. Μας ζητά συγκεκριμένα πράγματα όπως το διαρκές πρέσινγκ, να έχουμε κλειστούς χώρους και αυτό που θέλει, είναι να είμαστε ομάδα στο γήπεδο μέχρι το τέλος", μας είπε ο Νίκος Καρέλης, ενώ για τα συστήματα που δουλεύουν στις προπονήσεις, απάντησε ότι "τα συστήματα που δουλεύουμε, είναι το 4-3-3 και το 4-2-3-1. Θα είναι το ίδιο με τα τελευταία νικηφόρα παιχνίδια, δεν θα αλλάξει κάτι".

Πρέπει να παίξουμε γρήγορα με την Κύπρο

Όταν ρωτήθηκε για το αν πώς θα προσεγγίσουν το παιχνίδι με την Κύπρο σε πρώτη φάση και αν έχουν εντοπίσει τις αδυναμίες της, ο Νίκος Καρέλης είπε πως "είδαμε σε βίντεο ότι με την Σερβία που έπαιξε γρήγορο ποδόσφαιρο, αντιμετώπισε προβλήματα, ενώ το Βέλγιο πήγε σε πιο αργό τέμπο. Εμείς, λοιπόν, θα πρέπει να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο με την Κύπρο, έχουμε επίσης την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε. Με την Εσθονία, από την άλλη, δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα