Καντινιέρης ζήτησε ενέχυρο ρολόι για να δώσει σνακ σε μαθητή

Ένα πρωτοφανές και συνάμα απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες σε δημοτικό σχολείο της Πάφου μεταξύ ενός μαθητή και του διαχειριστή της καντίνας του σχολείου στο οποίο φοιτά.

Όπως το ΣΙΓΜΑ είναι σε θέση να γνωρίζει, μαθητής του δημοτικού, επισκέφθηκε την καντίνα και ζήτησε να πάρει μια πίτσα για να φάει χωρίς όμως να κρατάει το ένα ευρώ που έπρεπε να πληρώσει.

Τότε, στην παρουσία και τρίτων προσώπων, ο διαχειριστής της σχολικής καντίνας

αρνήθηκε να δώσει το φαγητό στον μαθητή ζητώντας του να αφήσει ως ενέχειρο το ρολόι του και όταν πληρώσει το ένα ευρώ να το πάρει πίσω.

Ο μαθητής, μη έχοντας άλλη επιλογή, άφησε το ρολόι στον καντινιέρη και πήρε το σνακ που ήθελε και έφυγε. Ακολούθως ενημέρωσε το δάσκαλό του για το συμβάν και μαζί επισκέφθηκαν την καντίνα όπου ο δάσκαλος έδωσε ο ίδιος το ένα ευρώ και πήραν το ρολόι.

Το πιο πάνω καταδικαστέο γεγονός το οποίο, για ευνόητους λόγους, κανένας αρμόδιος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει, μη διαψεύδοντάς το όμως, το θέσαμε ενώπιον του Προέδρου της Σχολικής Εφορείας Πάφου ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του για ότι συνέβη.

"Εννοείται ότι...να διαφυλάξουμε και την Παιδεία γενικότερα" ανέφερε ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Πάφου, Μιχάλης Χαραλάμπους.

Για το περιστατικό, όπως πληροφορούμαστε, ήδη έγινε καταγγελία τόσο στη Διεύθυνση του σχολείου όσο και στους οργανωμένους γονείς αφού μπροστά στα όσα πιο πάνω περιγράφουμε υπήρχαν μάρτυρες ακόμη και μικρά παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα