Καλύτερη συνεργασία με Ελεγκτική Υπηρεσία επιθυμεί η ΚΟΕ

Καλύτερη συνεργασία με την Ελεγκτική Υπηρεσία επιθυμεί η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) με στόχο, μεταξύ άλλων, τη βελτίωση των προτύπων οικονομικής διαχείρισης του οργανισμού, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρεται, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης είχε συνάντηση με τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη η οποία «πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και σε αυτήν έγινε εποικοδομητική συζήτηση, για θέματα που αφορούν την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή».

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης ανέφερε

ότι η ΚΟΕ και ο ίδιος προσωπικά «θέλουν τη συνεργασία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι σχέσεις των δύο μερών χτίζονται πλέον σε πιο στέρεες βάσεις».

Η ΚΟΕ, πρόσθεσε, «θα επιθυμούσε όπως δοθούν οδηγίες οι οποίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε να γίνει καλύτερη η συνεργασία των δύο μερών, και θα έχουν ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων, την βελτίωση των προτύπων οικονομικής διαχείρισης του Οργανισμού».

Ο Γενικός Ελεγκτής «εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση, και σημείωσε ότι από την πλευρά της Ελεγκτικής Υπηρεσίας θα κάνει ότι μπορεί, έτσι ώστε η συνεργασία αυτή να αποφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα