Καλύμματα Montblanc για Samsung Galaxy S6

Ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του Samsung Galaxy S6 τον Απρίλιο του 2015, η Montblanc λανσάρει μια συλλογή από δερμάτινα καλύμματα για τις νέες συσκευές αιχμής. Η νέα συλλογή είναι η πιο πρόσφατη εκδοχή της σχέσης της Montblanc με τον παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία κινητών τηλεφώνων, μετά την εισαγωγή της πρώτης σειράς ScreenWriters του Οίκου πέρυσι. Το Pix και το e-StarWalker, «κομψά εργαλεία γραφής για τον ψηφιακό κόσμο» με την πρωτότυπη ιδέα ηλεκτρονικού ξαναγεμίσματός, δημιουργήθηκαν για τη σειρά

Galaxy Note, μαζί με μια νέα γενιά έξυπνων δερμάτινων καλυμμάτων που περιέχουν ένα τσιπ ταυτότητας, το οποίο επιτρέπει στους ιδιοκτήτες τους πρόσβαση στο αποκλειστικό ψηφιακό περιεχόμενο της Montblanc.

Συνδυάζοντας υψηλές επιδόσεις και κλασική κομψότητα, τώρα, η Montblanc παρουσιάζει ένα Hard Shell Cover και ένα Flip Side Cover. Διαθέσιμα σε σοφιστικέ μαύρο Soft Grain Leather με το φυσικά απαλό άγγιγμά του και σε Montblanc Extreme Leather, ένα υψηλών προδιαγραφών υλικό που αναπτύχθηκε από τη Montblanc για να αντέχει στις πιο αντίξοες συνθήκες. Tα καλύμματα είναι ειδικά σχεδιασμένα και για τις δύο εκδώσεις Flat και Edge του νέου Samsung Galaxy S6. Κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα, προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας που εμπερικλείει την ουσία της τεχνολογίας αιχμής της Samsung και την υπεροχή της Montblanc στην κατασκευή δερμάτινων ειδών, μια παράδοση που διατηρείται στην Montblanc από το 1926, και τώρα συνεχίζεται στην Florence Pelleteria, τη βιοτεχνία κατασκευής των δερμάτινων ειδών της.

Τα καλύμματα εφαρμόζουν εύκολα στο πίσω μέρος της συσκευής και παρέχουν μια ασπίδα προστασίας, ενισχύοντας την αισθητική της τεχνολογίας αιχμής. Ένα δεύτερο σχέδιο Flip Cover, για Flat και Edge συσκευές, διαθέτει θήκες για πιστωτική κάρτα στο εσωτερικό του, χρησιμεύοντας σαν πορτοφόλι γι’ αυτούς που βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Ενώ η κύρια χρήση του καλύμματος είναι να προστατεύει τη φορητή τεχνολογία της Samsung, κάθε κομμάτι εκφράζει τη διαχρονική κομψότητα της Montblanc, με τις περίτεχνες ραφές και το έμβλημα της Montblanc να υπογραμμίζει την παραδοσιακή δεξιοτεχνία του πολυτελούς Οίκου.

«Με τη συνεχή συνεργασία μας με τη Samsung, η παράδοση πολυτέλειας και δεξιοτεχνίας της Montblanc συνεχίζει να σμίγει αρμονικά με τις τεχνολογικές καινοτομίες της Samsung» λέει ο Jens Henning Koch, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Marketing της Montblanc International. «Με τόσες ώρες που αφιερώνει πάνω σε tablet και smartphones, η Montblanc αναπτύσσει συνεχώς νέους τρόπους προσέγγισης των αξεσουάρ κινητής, οι οποίοι ενισχύουν την εμπειρία χρήσης και παρέχουν καλύτερη προστασία στις συσκευές που έχουν γίνει πλέον απαραίτητα εργαλεία επικοινωνίας, πληροφοριών και ψυχαγωγίας, ενώ δεν συμβιβάζεται ποτέ σε ότι αφορά την υψηλή αισθητική».

Τόσο το Hard Shell Cover όσο και το Flip Cover για το Samsung S6 και το Samsung S6 Edge παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση Samsung Unpacked στο Mobile World Congress, στη Βαρκελώνη, την 1η Μαρτίου 2015, δίπλα στις τεχνολογικές καινοτομίες της Samsung.

Στις boutiques μας στη Κύπρο θα είναι διαθέσιμα αρχές Μαίου 2015.

Πληροφορίες : Montblanc Boutiques Nicosia – Limassol - 22897361

Keywords
Τυχαία Θέματα