Καλλονή ...πέφτει στα πόδια του Βαρουφάκη για συνέντευξη!

O Γιάννης Βαρουφάκης, ο νέος υπουργός Οικονομικών και σούπερ – σταρ οικονομολόγος, είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών, ειδικά μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Νταϊσελμπλουμ. Και είναι αναρίθμητοι οι Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι που ζητούν μία συνέντευξή του, χωρίς να είναι ανθρωπίνως εφικτό να τους ικανοποιήσει όλους βέβαια.

Μία από αυτούς είναι και η freelance δημοσιογράφος, Ομάιρα Γκιλ. Η όμορφη μελαχρινή ρεπόρτερ, που πληρώνεται με το κομμάτι, μέσω του Twitter

έστειλε δημόσιο μήνυμα προς τον κ. Βαρουφάκη, γράφοντας τα εξής: «Προσπαθώ να βρω τον Γιάννη Βαρουφάκη για μία συνέντευξη για την USA Today. Καμία τύχη. Εάν μπορείτε να βοηθήσετε, στείλτε μου μήνυμα».Ενδεικτικό της απελπισίας της δημοσιογράφου, ωστόσο, είναι το δεύτερο tweet της προς τον υπουργό Οικονομικών. «Γιάννη Βαρουφάκη, εάν μου εξασφαλίσεις μία συνέντευξη, θα πληρωθώ. Μετά θα ξοδεύσω αυτά τα χρήματα στην ελληνική οικονομία. Είναι για καλό σκοπό!», tweetαρε η Γκιλ.Ο Έλληνας υπουργός, πάντως, δεν της έχει απαντήσει ακόμα.

Πηγή: nooz.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα