Καλά κρατεί η κόντρα Νικηφόρου-Νικολαΐδη: Ο αχθοφόρος&η επιστολή

Συνεχίζει η αντιπαράθεση ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της συντεχνίας των εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης, ΟΕΛΜΕΚ, Παντελή Νικολαΐδης και τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Οργανωμένων γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Κυριάκο Νικηφόρου.

Η κόντρα είχε ξεκινήσει προ ημερών, όταν οι δύο βρέθηκαν σε στούντιο μεσημβρινής εκπομπής όπου ο κ. Νικηφόρου αποχώρησε κάνοντας λόγο για εριστική, προσβλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά από τον κ. Νικολαΐδη, την οποία εξέφρασε και σε επίσημη ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας.

Ο κ. Νικολαΐδης συνέχισε

την αντιπαράθεση μέσα από αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Από πλευράς του, ο κ. Νικηφόρου δεν έμεινε αμέτοχος, ζητώντας σήμερα μέσω ανακοίνωσης της Συνομοσπονδίας γονέων προς την ΟΕΛΜΕΚ ,ζήτησε, δίνοντας περιθώριο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη γραπτή απολογία από τον αντιπρόεδρο και από το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης,παραθέτοντας μάλιστα και τις αναρτήσεις του κ. Νικολαΐδη.

Σε αντίθετη περίπτωση, σημείωσε, η Συνομοσπονδία θα σταματήσει άμεσα τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με την ΟΕΛΜΕΚ.

Με την είδηση την ανακοίνωσης ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Παντελής Νικολαΐδης συνέχισε να δίνει απαντήσεις και να κάνει δηλώσεις μέσω Facebook, γράφοντας τα εξής:

«Ο αχθοφόρος του ΥΠΠ σε σύσκεψη που έκανε με τον εαυτό του έστειλε επιστολή και ζητά απολογία. Σανα και πολύ σε αντέξαμε ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΟ».
Επιπλέον, με αφορμή τη σημερινή παρουσίαση του νέου συστήματος Αξιολόγησης του εκπαιδευτικού:

«Ο ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΟΣ θέλει να έχει λόγο και στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Απλά έχουμε φθάσει στα ύστερα του κόσμου...».


 

Keywords
Τυχαία Θέματα