Καιρός: Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35

στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοαανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα