Καϊάφας: "Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια "

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στα δυο παιγνίδια με τον ΑΠΟΕΛ μοίρασε στη διάσκεψη Τύπου ο Κώστας Καϊάφας. Ο κύπριος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος για το σεβασμό που έδειξε ο αντίπαλος και υπογράμμισε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.

"Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στα δυο παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ. Λέω ότι είμαι ευχαριστημένος

γιατί μέσα σε δέκα μέρες είχαμε τέσσερα παιχνίδια, πράγμα πολύ δύσκολο για τη δική μου ομάδα. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 80' απέναντι στην καλύτερη ομάδα του Κυπριακού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή. Χαίρομαι που ακούω τον φίλο Τιμούρ να λέει πως το ΑΠΟΕΛ ήταν σοβαρό και συμφωνώ. Εμείς θέλουμε να μας σέβονται σαν ποδοσφαιριστές και προπονητές, μας σεβάστηκαν και αυτό μας ικανοποιεί πολύ. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο. Θα κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα και αν μπορούμε να πιάσουμε τον στόχο μας, καλώς"

Keywords
Τυχαία Θέματα