Καϊάφας: "Για το μεγαλείο της Ομόνοιας"

Δηλώσεις στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης ενόψει της νέας σεζόν παραχώρησε ο Κώστας Καϊαφας. Ο Κύπριος τεχνικός αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την τεράστια του στήριξη, ανέφερε ότι λόγω των οικονομικών συνθηκών του Σωματείου ο στόχος -προσωρινά- είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Επιπρόσθετα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραμονή του βασικού κορμού και υπογράμμισε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, οικογενειακό. "Εμείς από την πλευρά μας, θα καταθέτουμε και τη ψυχή μας στο γήπεδο, σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, για το μεγαλείο

της Ομόνοιας", κατέληξε ο Κώστας Καϊάφας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας

"Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω τις τοποθετήσεις μου, προτού ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο για την ευκαιρία που δίνει, σε εμένα και στους συνεργάτες μου, για να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει εδώ και σχεδόν 15 μήνες.

Επίσης, εκ μέρους όλης της ποδοσφαιρικής ομάδας, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες και προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που κατά την περσινή σεζόν μας πρόσφερε τεράστια στήριξη, ειδικά στις δύσκολες στιγμές που είχαμε. Η πρωτιά στη διάθεση εισιτηρίων, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Αναγνωρίζω πως οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στο Σωματείο, μας οδηγούν στο να θέτουμε, προσωρινά, ως βασικό αγωνιστικό στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και όχι μόνο. Υποσχόμαστε, όμως, πως σε κάθε παιχνίδι θα διεκδικούμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νίκη, ούτως ώστε να φέρουμε στην ομάδα όσο το δυνατό μεγαλύτερες επιτυχίες. Κάτι άλλωστε που κάναμε και κατά την περσινή σεζόν.

Με ικανοποιεί το γεγονός ότι διατηρήθηκε ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας. Είμαι βέβαιος πως πάνω σε αυτόν τον κορμό, προσθέσαμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που όλοι μαζί θα κάνουμε, για να ανεβάσουμε περαιτέρω το επίπεδο της ομάδας.

Είναι πλεονέκτημα για το τεχνικό επιτελείο το γεγονός πως δουλεύουμε μαζί με την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών μας, για περισσότερο από ένα χρόνο. Διαπιστώνω πως οι ποδοσφαιριστές μου γνωρίζουν την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς και ποιο είναι το εκτόπισμα, η φιλοσοφία, η κουλτούρα και η ιδιαιτερότητα αυτής της ομάδας. Ακόμη, έχουν νιώσει στην πράξη την ιδιαίτερη σχέση που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον κόσμο της. Όλα αυτά είναι θετικά στοιχεία.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια, καταφέραμε να δημιουργήσουμε εξαιρετική ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μας. Ένα οικογενειακό κλίμα. Αυτό, θα το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, στους ποδοσφαιριστές μου και δεν θα διστάσω να αναφέρω πως έχουμε δημιουργήσει ένα καλύτερο ρόστερ από το περσινό. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι πιο δυνατή, πιο ανταγωνιστική, θα έχει καλύτερη πορεία σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε και θα παίξει ακόμη πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ να μην τονίσω το πόσο σημαντική θα είναι και η παρουσία του κόσμου μας. Τον θέλουμε να έρχεται μαζικά στο γήπεδο, όπως έκανε και πέρσι. Με θετική ενέργεια, δυναμισμό και προπάντων με υπομονή, κάτι που θα αποτελέσει ένα μεγάλο "όπλο" για την ομάδα μας. Ακόμη, του ζητούμε να συνεχίσει να εμπιστεύεται το πλάνο πάνω στο οποίο δουλεύουμε. Εμείς από την πλευρά μας, θα καταθέτουμε και τη ψυχή μας στο γήπεδο, σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, για το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αγαπητοί φίλοι δημοσιογράφοι, σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε να έχουμε μία καλή συνεργασία. Σας εύχομαι να έχετε και εσείς μία καλή χρονιά. Επίσης, εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, που θα ανεβάσει το επίπεδο του Κυπριακού ποδοσφαίρου".

Keywords
Τυχαία Θέματα