Καϊάφας: «Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει» (βιντεο)

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός της Ομόνοιας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Πάφο. Τόσο από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του αλλά και από την έκταση που πήρε το σκορ. Στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε η ομάδα του στα πρώτα λεπτά στάθηκε ο προπονητής της Πάφου, Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Καϊάφας: «Αρκετό καιρό ψάχναμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη έτσι είμαστε ικανοποιημένοι. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, ο οποίος ως τώρα είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία. Είχαμε και τύχη βέβαια με τη κόκκινη, συνεχίσαμε με καλό ρυθμό, συνεχίσαμε σοβαροί και πετύχαμε γκολ

που τόσο πολύ θέλαμε. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας θα μας βοηθήσει η νίκη. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να είμαστε συνεπείς. Καλή συνέχεια στη Πάφο»

Σοφόκλης: «Πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη δίκαια νίκη και να ευχηθούμε καλή συνέχεια. Μείναμε νωρίς με 10, χάλασε η οργάνωση και η συνοχή κάναμε πολλά λάθη αν και δεν είναι δικαιολογία η κόκκινη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και στα δυο ημίχρονα θα μπορούσε να βάλει κι άλλα. Συνεχίζουμε, δεν λέει τίποτα η ήττα δεν χάθηκε ο πόλεμος και υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Στόχος είναι η παραμονή και είναι εφικτός. Θα οργανωθούμε και θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Ευχαριστώ τους φίλους από τη Πάφο που ήρθαν εδώ, απολογούμαστε για την έκταση του σκορ»

Keywords
Τυχαία Θέματα