Και στο τέλος περνάει η Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ατλέτικο νίκησε με 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι την Λεβερκούζεν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League για 2η συνεχόμενη χρονιά, κάτι που καταφέρνει 1η φορά στην ιστορία της. Δείτε την εξέλιξη (εδώ)

Με αρκετή τύχη άνοιξε το σκορ η Ατλέτικο στο 27', όταν ο Μάριο Σουάρεθ έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Εμέρ Τοπράκ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Λένο.Τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε είχε κάνει αναγκαστική αλλαγή, καθώς

ο τερματοφύλακάς του, Μιγκέλ Ανχέλ Μογιά, υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και πέρασε στην θέση του ο Γιαν Όμπλακ.Όσο και αν φαντάζει δύσκολο, εκτός του τυχερού γκολ, δεν υπήρχε στο 90άλεπτο καμία καλή ευκαιρία, έτσι οδηγήθηκε το ζευγάρι στην παράταση.Έπρεπε να φτάσουμε στο 106' για την πρώτη καλή ευκαιρία, με τον Αρντά Τουράν να αποφεύγει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και να τροφοδοτεί τον Ραούλ Γκαρθία, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Λένο σε κόρνερ, ενώ στο 111' ο Ρόλφες προσπάθησε να σκοράρει από πολύ μακριά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η διαδικασία των πέναλτιΑτλέτικο: Ραούλ Γκαρθία... ΨΗΛΑ ΑΟΥΤ!!!Λεβερκούζεν: Τσαλχάνογλου... ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΟΜΠΛΑΚ!!!Ατλέτικο: Γκριεζμάν... ΓΚΟΛ!Λεβερκούζεν: Ρόλφες... ΓΚΟΛ!Ατλέτικο: Μάριο Σουάρεθ... ΓΚΟΛ!Λεβερκούζεν: Τοπράκ... ΨΗΛΑ ΑΟΥΤ!!!Ατλέτικο: Κόκε... ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΛΕΝΟ!!!Λεβερκούζεν: Γκονσάλο Κάστρο... ΓΚΟΛ!Ατλέτικο: Τόρες... ΓΚΟΛ!Λεβερκούζεν: Κίσλινγκ... ΨΗΛΑ ΑΟΥΤ!!!!!!ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά (23' Όμπλακ), Χουανφράν, Μιράντα, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Χεσούς Γκάμεθ, Μάριο Σουάρες, Κόκε, Κάνι (46' Ραούλ Γκαρθία), Αρντά Τουράν, Γκριεζμάν, Μάντζουκιτς (83' Τόρες).ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Τοπράκ, Σπάχιτς, Ουεντέλ, Λαρς Μπέντερ (104' Κυριάκος Παπαδόπουλος), Γκονσάλο Κάστρο, Μπελαραμπί, Σον Χέουνγκ-Μιν (77' Ρόλφες), Τσαλχάνογλου, Ντρμιτς (69' Κίσλινγκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα