«Και ο κόσμος ανησυχεί, όπως ανησυχούν όλοι» (ηχητικό)

Για την παρουσία των οργανωμένων στην προπόνηση της Ανόρθωσης και το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Μαρίνος Μήτρου.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
«Και ο κόσμος ανησυχεί όπως ανησυχούν όλοι. Θέλουμε η ομάδα να βγει στην Ευρώπη. Θέλουμε η ομάδα να τερματίσει αυτή την κακή παρένθεση των τελευταίων αγωνιστικών και να ξαναμπεί η ομάδα στις επιτυχίες. Τα παιδιά των οργανωμένων κάνουν τα η δική τους προσπάθεια για να συμβεί

αυτό και η ομάδα να πάει με την καλύτερη ψυχολογία».
«Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα. Οι δυο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή ξεχώρισαν, όμως οι υπόλοιπες ομάδες ισοβαθμούν. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό. Σημασία έχει οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Μιλίνκοβιτς. Έχει κατασταλάξει στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να επιστρέψει στα αποτελέσματα».
«Είναι η μοναδική διέξοδος για εμάς στην Ευρώπη το πρωτάθλημα. Δεν μας ενδιαφέρει Μόνοι μας έχουμε βάλει σε δύσκολη θέση τον εαυτό μας. Πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να τερματίσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα