Και φέτος τα Χριστούγεννα με εκπλήξεις ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Τον απόλυτο προορισμό για αυτές τις γιορτές αποτελούν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, καθώς έχουν ετοιμάσει ένα άκρως εορταστικό σκηνικό, με μια πλειάδα προσφορών και εκδηλώσεων, προσφέροντας σε όλους μια μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Σημαντικό στοιχείο των εορτασμών των Χριστουγέννων θα αποτελέσουν για φέτος οι εκπλήξεις, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκέμβρη ένα κουτί θα ανοίγει καθημερινά και θα αποκαλύπτει προσφορές,

δώρα, εκπτώσεις, διαγωνισμούς και πολλά άλλα.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν και φέτος στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ όλα τα απαραίτητα στολίδια, λαμπιόνια και αξεσουάρ για να δημιουργήσουν μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι τους, αλλά και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για την προετοιμασία του χριστουγεννιάτικου τραπέζιου σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Και καθώς, εσείς θα απολαμβάνετε τα ψώνια σας, κάθε Σάββατο, κατά την εορταστική περίοδο, από τις 11:00 μέχρι τις 13:00, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να ψυχαγωγούνται ταυτόχρονα με διάφορες δραστηριότητες όπως: face-painting, χριστουγεννιάτικες κατασκευές παρέα με ξωτικά και άλλους χριστουγεννιάτικους χαρακτήρες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο εορταστικό φυλλάδιο προσφορών των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και στην ιστοσελίδα τους www.alphamega.com.cy .

Keywords
Τυχαία Θέματα