Ήττα και από ΑΕΚ

Την ήττα γνώρισε ο Άρης και στο δεύτερο φιλικό επί Ελληνικού εδάφους. Οι πράσινοι του Θαλή Θεοδωρίδη έχασαν από την ΑΕΚ με 2-0 έχοντας σαν κορυφαίο παίκτη τους τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Γκολτς, ο οποίος έκανε κάποιες πολύ καλές επεμβάσεις.

Ο τεχνικός των πράσινων της Λεμεσού ξεκίνησε το φιλικό με τους Γκολτς, Θεοφίλου, Αλβάρες, Τόμας, Πούλχακ, Κυριακού, Παχίπης, Αντωνίου, Πρεντέσκου, Μαρτσάκης, Κύπρου

ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Τζιτζικαλάκης, Σκούρτης, Φράγκου, Παναγή, Τσιάκκας, Χριστοδούλου, Μασόνου, Μαλεκκίδης και Χαραλάμπους. Εκτός λόγω μικροπροβλημάτων έμειναν οι Μαραγκουδάκης, Χριστοφόρου, Ευσταθίου, Θεολόγου και Ράντου.

Αύριο το πρωί η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει από την Αθήνα με προορισμό το Μάριμπορ της Σλοβενίας στο οποίο θα μείνει μέχρι τις 31 Ιουλίου για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Η προετοιμασία θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Χάμπακουκ και ο Άρης θα δώσει τέσσερα φιλικά. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Ζάγκρεμπ στην Κροατία, στις 26 θα παίξει με την Ashod από το Ισραήλ ενώ στις 27 θα αντιμετωπίσει την Μάριμπορ. Το τέταρτο φιλικό θα διεξαχθεί στις 29 ή 30 Ιουλίου και θα ανακοινωθεί αργότερα ο αντίπαλος. Όλοι οι φιλικοί αγώνες του Άρη θα αρχίζουν στις 19:00 ώρα Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα