Ιστορική πρόκριση για την Μάντσεστερ Σίτι (βιντεο)

Η Παρί ξεκίνησε την αναμέτρηση με 3-5-2 σε αντίθεση με το... αγαπημένο 4-3-3, θέλοντας να χτυπήσει στην κυκλοφορία της Σίτι. Το ματς θύμισε αρκετά το πρώτο στο Παρίσι. Η Σίτι μπήκε δυνατά και πίεσε, αλλά οι φιλοξενούμενοι με την πάροδο του χρόνου όχι μόνο ισορρόπησαν τον αγώνα, αλλά προσπάθησαν να απειλήσουν.

Μόνο που σε αντίθεση με την προ μίας εβδομάδας αναμέτρηση, αυτή τη φορά η Μάντσεστερ ήταν αυτή που έχασε πέναλτι (στο πρώτο είχε χάσει ο Ζλάταν. Ο Αγκουέρο έχασε την ευκαιρία από την άσπρη βούλα να ανοίξει το σκορ στο 30ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ αυτός ήταν που είχε και

το καλό σουτ στη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος.

Το 0-0 διατηρούσε με μικρό προβάδισμα τους "πολίτες", βάσει πάντα του 2-2 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και δη στα πρώτα λεπτά πέρασε αρκετές εφιαλτικές στιγμές. Αυτό γιατί οι πρωταθλητές Γαλλίας πάτησαν χορτάρι με εμφανή διάθεση να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ που θα άλλαζε τα δεδομένα και τους έκλεισαν στα καρέ τους. H μπάλα πήγαινε κι ερχόταν μπροστά από τον Χαρτ, ο γκολκίπερ της Σίτι κρατούσε το μηδέν και ο Μπλαν έτρωγε τα νύχια του βλέποντας το καλό ημίχρονο της Παρί να μην μπορεί να φέρει το 0-1.

Tελικά, η μπάλα τιμωρεί κι από τη στιγμή που η Παρί δεν έβαλε το γκολ όταν μπορούσε, το έβαλε... η Σίτι. Στο 76' η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο Ντε Μπράινε με ωραίο σουτ πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση και την ιστορική πρόκριση της ομάδας του Μάντσεστερ. Η Παρί προσπάθησε να πιέσει, έβαλε ένα γκολ με τον Ζλάταν (που σωστά δεν μέτρησε), αλλά πλέον ήταν αργά...
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ, Σανιά, Οταμέντι, Μανγκαλά, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Νάβας, Σίλβα (87' Ντελφ), Ντε Μπράινε (84' Τουρέ), Αγουέρο (93' Ιχεανάτσο).

Παρί Σεν Ζερμέν (3-5-2): Τραπ, Οριέ (61' Παστόρε), Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Τιάγκο Μότα (43' Μόουρα), Φαν ντερ Βιλ, Ραμπιό, Ντι Μαρία, Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα