Ίση μεταχείριση ζητά ο ΣΕΣΚ

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα ο Σύνδεσμος Εταιρειών Στοιχημάτων Κύπρου, στην οποία έγιναν γνωστοί οι λόγοι της ίδρυσης και το όραμα του, ενώ εκφράστηκαν παράπονα για τον τρόπο λειτουργίας του ΟΠΑΠ.

Ο πρόεδρος του ΣΕΣΚ, Άκης Αβρααμίδης, τόνισε ότι ο σύνδεσμος προσφέρει πάνω από 2,000 θέσεις εργασίας ενώ διαθέτει πάνω από 500 καταστήματα παγκύπρια. Οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν επενδύσει εκατομμύρια και πληρώνουν κάθε χρόνο σοβαρά χρήματα

στο κράτος για την αδειοδότηση τους, έχουν εγγυήσεις προς το κράτος για τη λειτουργία τους και συνεισφέρουν στην κυπριακή οικονομία με την καταβολή ΦΠΑ, Κοινωνικές Ασφαλίσεις κ.λ.π.

Σκοπός της ίδρυσης του συνδέσμου, είναι για να διεκδικήσει ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες και να καταργήσει το μονοπώλιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ζητά επίσης, να φιλελευθεροποιηθεί η αγορά να καταργηθούν τα προνόμια και να επιτραπεί ο ελεύθερος και υγιής ανταγωνισμός.

Σε αυτή την περίπτωση τα οφέλη θα είναι: η μείωση της ανεργίας, η προσέλευση νέων επενδύσεων, οι επιχειρηματικές ευκαιρίες, η αύξηση διαφημιστικής δαπάνης και η αύξηση του τζίρου λοιπών υπηρεσιών, με τον κ. Αβρααμίδη να σημειώνει χαρακτηριστικά: Δεν διανοούμαστε γιατί δεν μπορούμε να διαφημίζουμε τα προϊόντα μας».

Σύμφωνα με τον κ. Αβρααμίδη, «Ο σύνδεσμος ζητά την κατάργηση του μονοπωλίου και της προνομιακής μεταχείρισης της ιδιωτικής εταιρείας ΟΠΑΠ η οποία, όπως σημείωσε, πλέον είναι μια ιδιωτική εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο τσέχικων συμφερόντων. Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει ήδη καταγγείλει - και σωστά - τη Διακρατική συμφωνία που ανανεώθηκε από το 2003. Σας παραπέμπουμε δε στην καταπελτική έκθεση του Γενικού Ελεγκτή της Κυπριακής Δημοκρατίας για κακή και ετεροβαρή συμφωνία για την χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Αναζητήσεις
συνδεσμος εταιριων στοιχηματος κυπρος
Τυχαία Θέματα