Ήρθε το TENNIS BOOK

Ήρθε το TENNIS BOOK, τώρα διαθέσιμο στις αγορές App Store και Play Store. Μια εφαρμογή για παίκτες τένις και ιδιοκτήτες τένις club σε όλο τον κόσμο τώρα διαθέσιμη σε iphone και android συσκευές.

Το Tennis Book είναι μια εξατομικευμένη

εφαρμογή για κινητές συσκευές που προσφέρει πληθώρα λειτουργιών για χρήστες που ασχολούνται με το άθλημα του τέννις αλλά και επαγγελματίες του αθλήματος. Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή που προσεγγίζει τόσο άμεσα τις ανάγκες της συγκεκριμένης κοινότητας.

Οι χρήστες του Tennis Book μπορούν να δημιουργήσουν το προσωπικό τους προφίλ με πληροφορίες σχετικές με το συγκεκριμένο άθλημα και τις προτιμήσεις τους. Η ηλικία, η εθνικότητα, η επιφάνεια, το επίπεδο και άλλα στοιχεία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα μεταξύ των παικτών ώστε να μοιραστούν έναν αγώνα τένις. Μια εκ των κορυφαίων λειτουργιών είναι οι συνομιλίες μεταξύ των παικτών ώστε να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να προγραμματίσουν έναν αγώνα. Μέσα από τον διαδραστικό χάρτη οι χρήστες βρίσκουν τα διαθέσιμα γήπεδα στην περιοχή τους και στέλνουν αιτήματα κράτησης γηπέδου προς τα clubs. Η λειτουργία φυσικά ολοκληρώνεται με την καταχώρηση του αγώνα ώστε οι παίκτες που μοιράστηκαν τον αγώνα να διατηρήσουν το ιστορικό αλλά και να ενημερώσουν τα στατιστικά στοιχεία του προφίλ τους.

Το Tennis Book δεν περιορίζεται εδώ καθώς διαθέτει μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών και για τους ιδιοκτήτες των clubs. Οι ιδιοκτήτες των clubs μπορούν να δημιουργήσουν προφίλ με χρήσιμες πληροφορίες, μπορούν να καλέσουν τα μέλη τους να συνδεθούν με το προφίλ ώστε να έχουν άμεση επικοινωνία μαζί τους. Κάθε ιδιοκτήτης τένις club έχει ανάγκη από άμεση επικοινωνία με τα μέλη του και φυσικά χρειάζεται ένα εργαλείο που θα δημιουργεί και θα διαχειρίζεται αυτόματα τα τουρνουά και τα πρωταθλήματα του, όλα αυτά λοιπόν τα διασφαλίζει δημιουργώντας λογαριασμό στο Tennis Book.

To Tennis Book προσφέρει δωρεάν συνδρομή 90 ημερών σε όλους τους χρήστες που θα δημιουργήσουν λογαριασμό ώστε να δοκιμάσουν όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.tennisbook.net για περισσότερες πληροφορίες αλλά και video και εικόνες.

Η εφαρμογή Tennis Book αναπτύχθηκε αναπτύχθηκε από την εταιρεία Clickgate Limited.

Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή δωρεάν:

App Store: https://goo.gl/dD2SUQ

Play Store: https://goo.gl/oz2xBA

Keywords
Τυχαία Θέματα