Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου Alpha Bank

Με μεγάλη επιτυχία, η Alpha Bank Cyprus Ltd διοργάνωσε και εφέτος δύο παράλληλες εθελοντικές ενέργειες κοινωνικής συνεισφοράς και προστασίας του περιβάλλοντος, συμμετέχοντας στην “Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου Alpha Bank”, τον ετήσιο θεσμό που καθιερώθηκε από το 2009 σε όλες τις χώρες όπου έχει παρουσία ο Όμιλος, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή, 17 Μαΐου

2015, διοργανώθηκε Παγκύπριος Εθελοντικός Καθαρισμός και Συντήρηση Δημοσίων Πάρκων σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Με μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη του Προσωπικού της Τραπέζης και τις οικογένειές τους, το πρωί της Κυριακής, πραγματοποιήθηκαν ενέργειες καθαριότητας και συντηρήσεως καθώς και δενδροφύτευση στο Γραμμικό Πάρκο Καϊµακλίου στη Λευκωσία, στο Πάρκο του Συνοικισμού Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό, στο Παραλιακό Μέτωπο “Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας - Δασάκι Ευκαλύπτων” στη Λάρνακα, στο Πάρκο Αχμέτ Ρασίντ στην Πάφο και στο Δασικό Πάρκο και Κατασκηνωτικό Χώρο “Λάντας” στην Αμμόχωστο.

Παράλληλα, την εβδομάδα μεταξύ 11 - 17 Μαΐου 2015, ομάδες εθελοντών από το Προσωπικό της Τραπέζης φιλοξένησαν παιδιά από παιδικές στέγες και ιδρύματα σε όλες τις επαρχίες. Οι εθελοντές συνόδευσαν τα παιδιά για φαγητό και παιχνίδι σε εστιατόρια και παιδότοπους, προσφέροντάς τους επίσης δώρα, εκ μέρους της Τραπέζης.

Η ανταπόκριση και συμμετοχή του Προσωπικού της Τραπέζης σε τέτοιου είδους ενέργειες αντικατοπτρίζει την κοινωνική ευθύνη που εφαρμόζεται στον Όμιλο, προάγει την ομαδικότητα και τη συνεργασία, και συμβάλλει στην επιτυχία της ευρύτερης προσπάθειας για τη στήριξη της κοινωνίας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Διοίκηση της Alpha Bank Cyprus Ltd ευχαριστεί θερμά όλους τους Εθελοντές για τη συμμετοχή και τη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Μαζί, κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα