Ηλία: "Θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ομόνοια" (βιντεο)

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην ιστοσελίδα του Εθνικού Άχνας ο νεαρός επιθετικός Μάριος Ηλία.

Αναλυτικά:

Αρπάξαμε την ευκαιρία , να μιλήσουμε μαζί του –έστω και για λίγο - για διάφορα θέματα .

Μας μιλάει για το παιχνίδι με την Ομόνοια , για τον νέο τεχνικό αλλά και για τους νέους κύπριους ποδοσφαιριστές που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους δίνονται πλέον.

Μάριε , ως γνωστό οι ομάδες μας στην Κύπρο ,ταλαιπωρούνται από οικονομικά προβλήματα. Θεωρείς

ότι πλέον δίνονται περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς κύπριους ποδοσφαιριστές για αυτό τον λόγο;

Λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο , είδαμε πολλούς κύπριους ποδοσφαιριστές φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια σε όλες τις ομάδες . Πιστεύω όμως ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα για να δοθούν ευκαιρίες στους κύπριους ποδοσφαιριστές γιατί όπως βλέπουμε , οι περισσότεροι είναι πρωταγωνιστές στις ομάδες τους.

Έγινες ο πρώτος -πρωτοεμφανιζόμενος- βασικός πιτσιρικάς φορ στη φετινή διοργάνωση, έχοντας και καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό σου. Έχεις χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις στην επίθεση. Εσύ πια θεωρείς την καλύτερη σου θέση;

-Η θέση που πιστεύω ότι μπορώ να αποδώσω καλύτερα και που μου αρέσει να παίζω , είναι καθαρός επιθετικός . Μπορώ εξίσου να αγωνιστώ και στα άκρα της επίθεσης είτε δεξιά είτε αριστερά. Σημασία έχει να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου όπου με χρειάζεται μέσα στο γήπεδο.

Αν και ακόμη βρίσκεται στην ηλικία των 19 χρόνων , έμαθε να μην συμβιβάζεται με την λέξη ήττα.

Δύσκολη εκτός έδρας έξοδος και πάλι για την ομάδα. Μετά τις Σαλαμίνα και Δόξα , τώρα αντίπαλος είναι η Ομόνοια. Πως προετοιμάζεστε για αυτόν τον αγώνα ;

- Η Ομόνοια όπως όλοι ξέρουμε είναι μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες της Κύπρου, με όσα προβλήματα και αν έχει. Στόχος μας σε κάθε αγώνα είναι η νίκη . Γι αυτό και με την Ομόνοια θα πάμε για θετικό αποτέλεσμα.

Οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο τεχνικό της ομάδας μας ;

Ο κύριος Ντανίλο κάνε καλή δουλειά σαν προπονητής , όπως έκανε και ο κύριος Τζιούρεφ. Χρειάζεται πίστωση χρόνου για να μάθει την κυπριακή πραγματικότητα και θέλω να πιστεύω ότι μαζί , θα αποφύγουμε τις περιπέτειες.

Ο Μάριος Ηλία κατάφερε φέτος στο φετινό πρωτάθλημα να μας συστηθεί με το μεγάλο ταλέντο του . Δείχνει τον δρόμο για τα υπόλοιπα παιδιά. Είναι η απόδειξη πώς με σκληρή δουλειά , όλα γίνονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα