Ιγουαΐν: «Έχω κλάψει για Ρεάλ και Νάπολι»

Ο Γκονζάλο Ιγουαΐν που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω του ιταλικού ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Νάπολι, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην ισπανική Marca ότι έχει κλάψει τόσο για την Νάπολι, όσο και για την Ρεάλ.

Ο Γκονζάλο Ιγουαΐν μίλησε ενόψει του σημερινού παιχνιδιού της Γιουβέντους με τη Μπαρτσελόνα, για τα προημιτελικά του Champions League

και θυμήθηκε την εποχή που φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει κλάψει για δύο ομάδες στην καριέρα του.

Ο πρώην επιθετικός των «μερένχες» και της Νάπολι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει κληθεί να ανασύρει από τη μνήμη του παλιές εποχές. Σήμερα (21:45) η ομάδα του αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα, ενώ στις 5 Απριλίου είχε ταξιδέψει στον «Σαν Πάολο» ως αντίπαλος της Νάπολι.

Ο έμπειρος άσος δήλωσε: «Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τη Ρεάλ, αλλά τώρα φοράω τη φανέλα της Γιουβέντους. Θα είναι σπουδαίες αναμετρήσεις (αυτές με τη Μπαρτσελόνα) γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να αποκλείσουμε ένα ισχυρό αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην ελίτ του ποδοσφαίρου. Θα μας δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση αν τα καταφέρουμε. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα πολεμήσουμε μέχρι θανάτου και στα δύο παιχνίδια».

«Το ποδόσφαιρο με έχει κάνει να κλάψω και για χαρές και για λύπες. Όταν έπρεπε να αφήσω το Σαντιάγο Μπερναμπέου εννοείται ότι έκλαψα. Το ίδιο συνέβη και όταν αποχώρησα από τη Νάπολι. Τρέφω μεγάλη αγάπη και για τις ομάδες που έχω αγωνιστεί κι όταν έπρεπε να αποχωρήσω ήταν πολύ δύσκολο για μένα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα