Η Βιγιαρεάλ "λύγισε" τη Λίβερπουλ στο 92'(video)

Με γκολ του Αντριάν Λόπεθ στο 92' η Βιγιαρεάλ νίκησε με 1-0 τη Λίβερπουλ στο "Μαδριγάλ", έτσι εν όψει της ρεβάνς στο "Άνφιλντ" έχει προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Europa League



Η αναμέτρηση στο "Μαδριγάλ" ξεκίνησε με σπουδαία ευκαιρία για τη Λίβερπουλ, καθώς στο 5ο λεπτό από μπαλιά του Λαλάνα ο Τζό Άλεν βρέθηκε μόνος περίπου στο πέναλτι, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Σέρχιο Ασένχο.

Το

"κίτρινο υποβρύχιο" απείλησε για πρώτη φορά στο 11' με το άστοχο σουτ του Σολδάδο, ο οποίος αστόχησε και στο 21 έκανε σπουδαία απόκρουση ο Μινιολέ σε σουτ του Τομάς Πίνα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στο 46' πέρασε στο ματς τον Τζόρντον Άιμπ αντί του Κοουτίνιο, ενώ στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μπακαμπού μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η Λίβερπουλ κατάφερε ουσιαστικά να απειλήσει ξανά μετά από μία ώρα αγώνα, καθώς στο 65' ήρθε η δεύτερη σπουδαία ευκαιρία της, με τον Μίλνερ να βρίσκει στην περιοχή τον Φιρμίνο, αυτόν να σουτάρει και τον Ασένχο να αποκρούει με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και περνά άουτ (κόρνερ).

Το φινάλε ήταν συγκλονιστικό, καθώς στο 87' οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Μινιολέ να αποκρούει το σουτ του Μπακαμπού, στο 88' ο Αλμπέρτο Μορένο ήταν άστοχος σε αντεπίθεση, αλλά σε αντεπίθεση οι Ισπανοί στο 92' πέτυχαν το νικητήριο γκολ.

Εξαιρετική μπαλιά για τον Ντένις Σουάρεθ, ο οποίος από δεξιά έκανε την κούρσα, τράβηξε πάνω του τον Μινιολέ και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τον Αντριάν Λόπεθ, ο οποίος σε κενή εστία πλάσαρε και άνοιξε το σκορ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο Γκασπάρ, Μπεγί (76' Μουσάκιο), Βίκτορ Ρουίθ, Χάουμε Κόστα, Τομάς Πίνα, Μπρούνο Σοριάνο, Ζόναταν ντος Σάντος (72' Σάμου Καστιγιέχο), Ντένις Σουάρεθ, Μπακαμπού, Σολδάδο (74' Αντριάν Λόπεθ).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Κολό Τουρέ, Λόβρεν, Αλμπέρτο Μορένο, Τζο Άλεν, Λούκας Λέιβα, Λαλάνα, Μίλνερ, Κοουτίνιο (46' Άιμπ), Φιρμίνο (90' Μπεντεκέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα