Η Βελέζ κατήγγειλε τη Σίτι για παράνομη μεταγραφή!

Η διοίκηση της Βελέζ Σάρσφιλντ κατήγγειλε επίσημα στην FIFA τη Μάντσεστερ Σίτι για παράνομη μεταγραφή ενός 15χρονου ποδοσφαιριστή.



Μήλον της έριδος είναι ο ανήλικος Μπενζαμιν Γκάρε, ο οποίος ανήκει στην ομάδα της Αργεντινής, η οποία υποστηρίζει ότι ο παίκτης δεν θα έπρεπε να μετακομίσει στον αγγλικό σύλλογο, βάσει των σχετικών κανονισμών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, για παράβαση των οποίων τιμωρήθηκαν πριν από μερικές ημέρες η Ρεάλ και η Ατλέτικο, αλλά και πρόσφατα η Μπαρτσελόνα.

«Δεν

έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Δεν ξέρουμε τι προσέφεραν στον πατέρα του για να τον πείσουν» ανέφερε ο πρόεδρος της Βελέζ, Ραούλ Γκαμέζ, μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph».

Η απάντηση των «Πολιτών» είναι ότι οι συγκεκριμένες καταγγελίες ουδεμία βάση έχουν και επεσήμαναν ότι ο ο Γκάρε διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και ότι εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι μόλις συμπλήρωσε 16 χρόνια. Σε επίσημη ανακοίνωσή του, μαλιστα, ο αγγλικός σύλλογος αναφέρει ότι δεν πρόκειται για περίπτωση ποδοσφαιρικού trafficking και τόνισε ότι θα απαντήσει με αποδείξεις όταν κληθεί από τη FIFA.

«Αυτό που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι προσφέρθηκαν χρήματα για να αποκτηθεί ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ακόμα βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσής του» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του αργεντίνικου συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα