Η τοπ μεταγραφή που (έκανε, αλλά) δεν ανακοίνωσε ο Απόλλωνας

Πριν ακόμη μπει το καλοκαίρι, ο Απόλλωνας προχώρησε σε ανανέωση ή επέκταση συμφωνίας με τρεις ποδοσφαιριστές (Πίττας, Πέδρο, Βασιλείου) και αποχαιρέτισε άλλους επτά (Παπουλής, Σαρδινέρο, Παπαμιχαήλ, Βασιλειάδης, Μήτας, Βολοτίνεν, Περέιρα).

Σε επίπεδο προσθηκών φημολογείται πως έχει συμφωνήσει με τρεις παίκτες (Νικολά Ντιγκινί, Μπαγκαλί Νταμπό και Ντάνιελ Λάρσον), ωστόσο επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτηση ουδενός.

Εντούτοις η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έχει προχωρήσει σε μια σημαντική

ενίσχυση, για την οποία επίσης μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση. Ο λόγος για τον Βαλεντέν Ρομπέρζ, που είχε διαγραφεί από τη λίστα της ομάδας στην ΚΟΠ για το β’ μισό της περιόδου 2019/20, αλλά πλέον επιστρέφει στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Γάλλος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και, σε αντίθεση με το περασμένο καλοκαίρι, θα έχει την ευκαιρία να κάνει ολόκληρη την προετοιμασία με την ομάδα. Η πρόσφατη συμφωνία του με τη διοίκηση για τα οικονομικά δεδομένα στα υπόλοιπα δύο χρόνια που απομένουν στο συμβόλαιό του δείχνουν ότι και οι δύο πλευρές έμαθαν από τα περυσινά παθήματα και βάζουν νερό στο κρασί τους, αντί να τραβούν το σχοινί στα άκρα.

Ο Ρομπέρζ κλείνει σε πέντε μέρες τα 33 χρόνια του, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υγιής και φορμαρισμένος είναι η ποιοτικότερη επιλογή στο κέντρο άμυνας. Είναι αυτός που έχει την προσωπικότητα να καθοδηγήσει τους υπόλοιπους, την ποιότητα να τους κάνει καλύτερους και την εμπειρία να τους δείξει πώς γίνεται η δουλειά.

Στα προαναφερθέντα πρέπει να συνυπολογιστεί το κίνητρό του, καθώς μετά από σχεδόν ένα χρόνο απραξίας «διψά» για ποδόσφαιρο και για απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν την αξία του. Δεδομένου ότι, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες προσθήκες, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής σε νέο περιβάλλον και γνωρίζει άριστα το κυπριακό ποδόσφαιρο, ο Γάλλος πληροί όλα τα κριτήρια μιας τοπ μεταγραφής. Και ας μην ανακοινωθεί ως τέτοια…

Keywords
Τυχαία Θέματα