Η Θερμοκοιτίδα Αγάπης χαρίζει χειροποίητα δώρα

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών «Θερμοκοιτίδα Αγάπης», επισκέφτηκε σήμερα την ΜΕΝΝ του Μακάρειου Νοσοκομείου και χάρισε τσαντούλες με δώρα για τα πρόωρα και τελειόμηνα βρεφάκια που νοσηλεύονται εκεί. Οι τσαντούλες περιείχαν πλεκτά κουκλάκια, κουβερτούλες, σκουφάκια και φορμάκια φτιαγμένα από την ομάδα των γιαγιάδων μας, τις PreemiesCy, οι οποίες σε συνεργασία με τις ομάδες Ammochostos Parish Knit and Natter Group στο Παραλίμνι, πης:

Λίγα λόγια για τη Θερμοκοιτίδα Αγάπης:

Ο Σύνδεσμος

Φίλων Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών Κύπρου, «Θερμοκοιτίδα Αγάπης», είναι μια μη-κυβερνητική εθελοντική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2011 με κύριο στόχο: (α) την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την προωρότητα και τις άλλες αιτίες που επιβάλλουν τη νοσηλεία ενός νεογνού στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας και (β) τη στήριξη των νεογνών, των γονέων τους και του προσωπικού της Μονάδας στον καθημερινό αγώνα τους.

Η ιδιαίτερη φροντίδα και η καλύτερη στήριξη της οικογένειας και των πρόωρων βρεφών είναι στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του Συνδέσμου μας. Αποτελεί όμως και δέσμευση της Πανευρωπαϊκής εκστατείας που αρχίζει κάθε χρόνο με την ευκαιρία Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας, στις 17 Νοεμβρίου. Η «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» ανήκει στο δίκτυο οργανώσεων γονέων από όλη την Ευρώπη που δρουν συντονισμένα σε συνεργασία με το EFCNI, το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Φροντίδα των Νεογνών (European Foundation for the Care of Newborn Infants), και διεκδικούν από την Ευρωπαική Ένωση τη θέσπιση ενιαίων εθνικών κατευθυντήριων οδηγιών με τις οποίες να διασφαλίζεται η παροχή κατάλληλης φροντίδας σε όλες τις εγκύους, όλα τα νεογνά και όλα τα πρόωρα βρέφη.

Keywords
Τυχαία Θέματα