Η τετραπλή ευκαιρία του Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει στις 18:00 τη Δόξα στο Τσίρειο και αισιοδοξεί ότι θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Οι γαλάζιοι θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους, βαθμολογικούς, ψυχολογικούς και να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί που κουβαλούν πριν από ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Βαθμολογικό: Οι γαλάζιοι έχουν χρυσή ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις απώλειες του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας, να πάνε στους 15 βαθμούς και να κρατάνε επιπλέον τρία παιχνίδια στο χέρι, με Πάφο, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ που δεν χρωστά αγώνα έχει 22 βαθμούς και όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα της Λεμεσού μπορεί να σκέφτεται ακόμα και την κορυφή. Η μοναδική ομάδα που μπορεί να το πετύχει, από τις υπόλοιπες που έχουν λιγότερους αγώνες.

Ψυχολογία: Ο Απόλλωνας, έχει τρεις ισοπαλίες και όλες σημειώθηκαν πριν από ευρωπαϊκό αγώνα. Με απλά λόγια οι γαλάζιοι σε κανέναν αγώνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δεν … πέταξαν με αέρα ψυχολογίας, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Να μείνει αλάνθαστος: Η ομάδα της Λεμεσού είναι η μοναδική στο φετινό πρωτάθλημα που μετρά το αλάνθαστο στην έδρα της. Τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες έχουν οι γαλάζιοι ως γηπεδούχοι στο Τσίρειο και στοχεύουν να διευρύνουν το σερί κατά έναν αριθμό.

Σερί: Ο Απόλλωνας επίσης δείχνει μια αδυναμία μέχρι τώρα να δημιουργήσει σερί νικών. Ισοπαλία, νίκη και πάει λέγοντας είναι ο απολογισμός των γαλάζιων στα έξι παιχνίδια που έδωσαν. Σήμερα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν, να κολλήσουν για πρώτη φορά τις νίκες και να δημιουργήσουν την προοπτική για ένα νικηφόρο σερί.

Keywords
Τυχαία Θέματα