Η σχολή LA RONDA ανεβάζει το φημισμένο μιούζικαλ Cats

Η σχολή μουσικής και μπαλέττου LA RONDA, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, ανεβάζοντας στη σκηνή επίλεκτες μουσικοχορευτικές δημιουργίες όπως: Peter and the Wolf, The Sleeping beauty, A Midsummer Night's Dream, Coppelia, The Nutcracker, οι οποίες έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από το κοινό της Κύπρου,

τώρα, την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου, ανεβάζει στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, το φημισμένο μιούζικαλ CATS, βασισμένο στη περίφημη δημιουργία του συνθέτη Andrew Lloyd Webber.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις, μία στις 11.30 π.μ και μια στις 7.30 μ.μ. Εισιτήρια για την πρωινή παράσταση διατίθενται από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS COURIER σε όλη τη Κύπρο στο τηλέφωνο 77777040. Για τη βραδινή παράσταση των 7.30 μ.μ τα εισιτήρια διατίθενται από τη σχολή μουσικής και μπαλέττου LA RONDA (25ης Μαρτίου 19, Έγκωμη τηλ. 99417631).

Η παράσταση είναι παραγωγή της διευθύντριας της σχολής LA RONDA Έλλης Γαβριήλ L.G.S.M. , A.L.C.M., L.R.S.M, RAD Teaching Diploma, ISTD Diploma in Dance Instruction.

Το CATS προβάλλεται εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία στο Broadway στη Νεα Υόρκη όπως επίσης και στο WestEnd του Λονδίνου .

Keywords
Τυχαία Θέματα