Η Ρόμα ανακοίνωσε τον Σπαλέτι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι πλέον και επίσημα ο νέος τεχνικός της Ρόμα, επιστρέφοντας μετά από 6.5 χρόνια για να αντικαταστήσει τον Ρούντι Γκαρθία

Η Ρόμα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λουτσιάνο Σπαλέτι το απόγευμα της Πέμπτης, με τον 56άχρονο Ιταλό τεχνικό να επιστρέφει μετά από 6.5 χρόνια για να αντικαταστήσει τον Ρούντι Γκαρθία.

"Δεν ξέχασα ποτέ το διάστημα που ήμουν στην Ρόμα, η καρδιά μου δεν έφυγε ποτέ από εδώ", τόνισε ο Σπαλέτι στην πρώτη του συνέντευξη στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

στόχος μας για φέτος είναι απλός... να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το ρόστερ που έχουμε μπορεί να πετύχει πράγματα και αυτό το έδειξε με τον Ρούντι Γκαρθία".

Ο Σπαλέτι ήταν προπονητής στην Ρόμα από το 2005 μέχρι το 2009 και είχε κερδίσει δύο Coppa Italia, ενώ ήταν στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης από το 2009 μέχρι το 2014 και πήρε δύο πρωταθλήματα.

Η Ζενίτ τον απέλυσε τον Μάρτιο του 2014, έτσι ήταν άνεργος εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, περιμένοντας την κατάλληλη πρόταση. "Είμαι ενθουσιασμένος γιατί ξέρω ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της πόλης, αυτούς του συλλόγου και αυτής της ομάδας. Είναι συναρπαστικό να δουλεύω με τέτοια άξια άτομα".

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα