Η πυξίδα δείχνει «Αμμόχωστος»

Η σημασία της νίκης επί της ΑΕΛ θα φανεί το Σάββατο το βράδυ για την Ανόρθωση. Αν κολλήσει δεύτερη νίκη επί της Ν. Σαλαμίνας, τότε η αξία της επιτυχίας στην πρεμιέρα, θα εκτοξευθεί και θα δώσει άλλη διάσταση στην ομάδα του Αντρέ Πάους.

Καλός ο ενθουσιασμός της πρεμιέρας, αλλά καλύτερη είναι η αυτοσυγκράτηση και η προσήλωση στον στόχο της νίκης στο στάδιο «Αμμόχωστος». Ο Αντρέ Πάους γνωρίζει πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι του Σαββάτου και πόση μεγάλη πίεση φορτώνεται στους παίχτες του, με τα όσα έδειξαν στην πρεμιέρα. Είναι

νωρίς να κριθεί η Ανόρθωση και πολύ νωρίς να γίνεται λόγος για τίτλους και μεγάλες διακρίσεις.

Η Ανόρθωση έδειξε ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο από την περσινή χρονιά, βάση του πλάνου που τέθηκε από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Το πλάνο αυτό άρχισε να αποφέρει καρπούς και η ουσία για την Ανόρθωση, είναι να το εκμεταλλευτεί και όχι να το «κάψει», παρασυρμένη από το νέκταρ μιας απλής νίκης και των μεγάλων λόγων. Η ουσία είναι να έχει συνέχεια και να δουλεύει το πλάνο.

Η Ανόρθωση και ο κόσμος της διψά για επιτυχίες και σίγουρα αυτή θα είναι η επιδίωξη, αλλά για να δουλέψει το πλάνο, θα πρέπει να υπάρχει επίγνωση και εφικτή στοχοθέτηση. Υπάρχουν τα εχέγγυα για να πορευτεί προς τις επιτυχίες, βάση του τι έδειξε στην πρεμιέρα και βάση της επιπρόσθετης επιθετικής ενίσχυσης.

Η «Κυρία» ενισχύθηκε και κλείδωσε τον περσινό προβληματικό της άξονα, αφού ο Μαρτίνες δεν θα είναι Γκαρσία ενώ ο Βίκτορ προσθέτει εμπειρία και ταχυδύναμη στο ταλέντο των Αμπουρτζάνια και Μαϊσουράτζε. Παράλληλα, ελευθερώνεται ο Λαϊφης και κλειδώνει και το κέντρο της άμυνας. Συνεπώς, αν ο Εντλόβου συνεχίσει τις πτήσεις του και αποκτηθεί ακραίος επιθετικός κλάσης, σε συνδυασμό με το ανέβασμα του Μακρή και την επιστροφή του Κάλβο, τότε η Ανόρθωση μπορεί να βλέπει προς τα πάνω…

Keywords
Τυχαία Θέματα