«Η πρόκριση δυστυχώς χάθηκε στις λεπτομέρειες»

Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι.
----------------------------------

Το σημερινό αποτέλεσμα άφησε εκτός Elite round την Εθνική Παίδων και σίγουρα αυτή η κατάληξη έφερε απογοήτευση γιατί η ομάδα μας μπήκε στον τελικό της αγώνα με το δεδομένο ότι την εξυπηρετούσαν δύο αποτελέσματα.

Η συμμετοχή στο δεύτερο όμιλο της προκριματικής

φάσης μαζί με τη Ρωσία, τη Λευκορωσία και το Μαυροβούνιο σίγουρα θα μπορούσε να καταγράψει καλύτερο απολογισμό, κρίνοντας και από τη συνολική παρουσία όλων των ομάδων.

Η Ρωσία με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες επιβεβαίωσε την σαφή ανωτερότητα της και είναι χαρακτηριστικό ότι σε 240 αγωνιστικά λεπτά δεν δέχτηκε γκολ και πέτυχε δέκα.

Από εκεί και πέραν υπήρχε μια σχετική ισοδυναμία και η Εθνική μας απέκτησε προβάδισμα μετά το νικηφόρο 3-2 επί της Λευκορωσίας με ανατροπή σκορ.

Το σημερινό φινάλε καθόρισε την τελική κατάταξη του ομίλου που φιλοξενήθηκε στο Mogilev και δυστυχώς άφησε έξω από τα εισιτήρια της πρόκρισης την Κύπρο.

«Σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες πιστεύω ότι δεν μας άξιζε να χάσουμε. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα, όμως εκείνο που μετρά στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη, δεχτήκαμε το γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου από μια άτυχη στιγμή με πέναλτι και αντιδράσαμε.

Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις της ανατροπής όμως δεν τα καταφέραμε και χάθηκε μια σπουδαία ευκαιρία για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης» ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της Εθνικής μας Πάμπος Πίττας και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Μέσα από τέτοιους αγώνες βγαίνουν σημαντικά συμπεράσματα και σίγουρα κερδίζουν σημαντικά εφόδια για την ανέλιξη τους οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές.

Ήθελαν τόσο πολύ να φτάσουν στην πρόκριση και κρίνοντας συνολικά την παρουσία των ομάδων μας στον όμιλο, δυστυχώς η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες».

*Πριν από το σημερινό παιχνίδι η Εθνική μας είχε κερδίσει με 3-2 τη Λευκορωσία και στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα από τη Ρωσία με 6-0.

*Το ταξίδι της επιστροφής αρχίζει τα μεσάνυχτα και αύριο η αποστολή της Εθνικής μας θα βρίσκεται στην Κύπρο.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Ρωσία33001001092 Μαυροβούνιο311123-143 Κύπρος310239-634 Λευκορωσία301236-31
Keywords
Τυχαία Θέματα