«Η ποιότητα ήταν αυτή που έκανε την διαφορά» (ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την πρόκριση επί του Άρη, τις επιστροφές ποδοσφαιριστών και την συνέχεια.

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη:
«Η ποιότητα ήταν αυτή που έκανε την διαφορά. Ως ομάδας δείξαμε τι θέλαμε στο γήπεδο. Δείξαμε τον απαιτούμενο χαρακτήρα και πετύχαμε και άλλο γκολ. Το ζητούμενο ήταν το εισιτήριο της πρόκρισης και να προσηλωθούμε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση».

Για τις επιστροφές:
«Στο

πρώτο παιχνίδι κάναμε κάποιες αλλαγές αλλά μας έλειψε η συνοχή. Χθες είχαμε 4 αλλαγές αλλά η συνοχή μας βοήθησε να πάρουμε την πρόκριση. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι πολύ έξυπνα, με παιχνίδι πρωτοβουλίας. Έχουμε αρκετό βάθος, έχουμε προσθέσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Επέστρεψαν οι Πάρντο και Αλωνεύτης. Αναμένουμε και την επιστροφή του Αρτυματά. Μόνο θετικά μπορούν να είναι τα μηνύματα αυτά. Ο Αλωνεύτης ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Είναι δυνατός και έτοιμος».

Για την αλλαγή προπονητή στην Ανόρθωση:
«Μας συνέβηκε αρκετές φορές με πρόσφατο το παιχνίδι με τον Άρη. Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα σε λίγες μέρες. Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε»

Για το αγωνιστικό:
«Ο Αντωνιάδης έχει αρκετό δρόμο να διανύσει. Ο Καβενάγκι ναι μεν πρόγραμμα αποκατάστασης αλλά με διαφορετικό ρυθμό. Θα περιμένουμε τις δυο τελευταίες προπονήσεις. Ο Αρτυματάς επιστρέφει την Παρασκευή και αναμένουμε το πράσινο φως από τον γιατρό στο Βέλγιο για να μπει σε κανονικού ρυθμούς. Θα περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα για να δούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα