Η ομάδα που έχασε τον Μέσι για 45.000 ευρώ!

Διαβάστε ποιος πρόεδρος ιταλικής ομάδας δήλωσε πως είχε την ευκαιρία να πάρει τον Μέσι στην ομάδα του όταν ο Αργεντινός ήταν μόλις 14 ετών, αλλά του φάνηκαν πολλά τα 45.000 ευρώ!

Δεν είναι η πρώτη παρόμοια ιστορία και σίγουρα όχι η τελευταία. Πόσα και πόσα περιστατικά μεγάλων παικτών που μπορούσαν να έχουν διαφορετική πορεία στην καριέρα τους δεν έχουν ακουστεί; Ο Φαλκάο που είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό, ο Ρονάλντο (ο Βραζιλιάνος) τον οποίο είχε απορρίψει η Καλαμάτα, αλλά και πολλά ακόμα παραδείγματα.

Σε

αυτές τις ιστορίες έρχεται να προστεθεί κι εκείνη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, του Λιονέλ Μέσι. Μέχρι σήμερα είχε γίνει γνωστή η προσπάθεια της Ρέιντζερ να τον αποκτήσει ως δανεικό από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, η οποία ωστόσο αρνήθηκε να τον παραχωρήσει. Παρ' όλα αυτά η διαδρομή του Αργεντινού θα μπορούσε να είναι αρκετά διαφορετική, αν δεν είχε μείνει στους «μπλαουγκράνα» και είχε μετακομίσει στην... Κόμο!

O πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzetta dello Sport» υποστήριξε πως όταν βρισκόταν στο τιμόνι της Κόμο τον καιρό που βρισκόταν στη Serie B, είχε την ευκαιρία να πάρει στην ομάδα του τον 14χρονο τότε, Λιονέλ Μέσι, αλλά δεν προχώρησε στην απόκτησή του!

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα έφερνα τον Μέσι στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ημουν στην Κόμο, όταν μου είχαν αναφέρει ότι μπορούσαμε να τον φέρουμε στα 14 του με 50.000 δολάρια (περίπου 45.000 ευρώ), αλλά εκείνο το διάστημα εμείς κοιτούσαμε παίκτες από 20 ετών και πάνω. Τότε βέβαια ήταν ένα μικρό παιδί που είχε προβλήματα με την ανάπτυξή του. Κάναμε βέβαια σφάλμα, αλλά αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο...», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μερικά χρόνια αργότερα τουλάχιστον, μπορεί να μην είχε μπορέσει να πάρει στην ομάδα του τον πραγματικό Μέσι, αλλά τουλάχιστον πήρε στη Τζένοα τον... Έλληνα Μέσι, με τη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό να αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα