Η νέα μόδα στο τένις που λανσάρει ο Stan Wawrinka

Στο Γαλλικό Όπεν ή αλλιώς Ρολάν Γκαρός βρέθηκε φέτος ο Ελβετός Stan Wawrinka ο οποίος κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες τόσο με τη νίκη του έναντι του νούμερο 1 Νόβακ Τζόκοβιτς, όσο και με την εμφάνισή του.

Ο γνωστός τενίστας εξασφάλισε τον πρώτο τίτλο του Ρολάν Γκαρός. Απτόητος ο γνωστός τενίστας, εμφανίστηκε με ένα καρό σορτς κάτι που πυροδότησε εκατοντάδες σχόλια και tweets. Πολλά από αυτά αφορούσαν τη σύγκριση του εν λόγω

σορτς με διάφορα ...μποξεράκια!

Μάλιστα, ο Σταν εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το ότι πολλά ΜΜΕ ασχολήθηκαν με το σορτς του και ανάφερε χαρακτηριστικά «Θα είναι στο μουσείο του Ρολάν Γκαρός. Θα βλέπετε το σορτς μου κάθε μέρα, αν θέλετε, όλοι μιλάνε για αυτό και μου αρέσει που το σχολιάζουν. Προφανώς είμαι ο μόνος!»


Σχετικά με την νίκη του στο Γαλλικό Όπεν δήλωσε πως πρέπει να γίνονται θυσίες και το κάθε άτομο να επικεντρώνεται σε αυτό που κάνει. Έκπληκτος και μη μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη νίκη του, είπε χαρακτηριστικά «Ήταν μια δύσκολη, σκληρή στιγμή για μένα. Το να πούμε ότι τώρα έχω κερδίσει το Γαλλικό Όπεν, είναι κάτι εντελώς τρελό».

Ο Σταν όμως φαίνεται να πήρε και δεύτερο τίτλο σχετικά με το τρελό σορτς του μιας και εγκαινιάζει μια νέα τάση στη μόδα του τένις. Παλαιότερα, η μόδα στο τένις ήταν άσπρα μακριά πουκάμισα συνδυασμένα με άσπρα παντελόνια και μίνι άσπρες φουστίτσες για τις κοπέλες.


Μάλλον και στο τένις η μόδα κάνει τον κύκλο της!

Πηγή: CNN

Keywords
Τυχαία Θέματα