Η μεγάλη ανατροπη στα βραβεία Madame Figaro

Έντεκα Χρόνια Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς που παρουσιάζει η Shiseido! Γιατί οι γυναίκες είναι η δύναμη της κοινωνίας, η αλήθεια της ιδέας, η ομορφιά της προσφοράς, η έμπνευση της δημιουργίας, ο λόγος της ύπαρξης, γιατί η γυναίκα είναι η αρχή της δικής μας ιστορίας.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς. To Δημοτικό Θέατρο

Στροβόλου υποδέχεται τον καλλιτέχνη που αγαπήθηκε και αγαπιέται όσο κανένας και η βραδιά αναμένεται μοναδική, γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και συγκίνηση.

Φέτος, ωστόσο όπως αποκάλυψε η Γενική Διευθύντρια Περιοδικών και Μάρκετινγκ του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Μαριλένα Ιεροδιακόνου στο περιοδικό "ΟΚ!" θα υπάρχει και μία ανατροπή. " Κλείνοντας μια δεκαετία και μπαίνοντας στην επόμενη, νιώσαμε την ανάγκη να εξελίξουμε τον θεσμό και να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό. Με παρουσιαστή τον αγαπημένο σε όλους μας Σάκη Ρουβά και καλλιτεχνικό διευθυντή τον τόσο δημιουργικό Φωκά Ευαγγελινό, νιώθω μεγάλη σιγουριά ότι τα φετινά βραβεία θα είναι πολύ ξεχωριστά… ένα υπερθέαμα. Φέτος θα κάνουμε και την ανατροπή βραβεύοντας έναν άντρα, έναν όμως πολύ ξεχωριστό άντρα που πρόσφερε πολλά σε εμάς τις γυναίκες. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια μοναδική, αλλά και πολύ ουσιαστική βραδιά με εκπλήξεις, συγκίνηση, σεβασμό και προσφορά".

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η Γυναίκα της χρονιάς η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα