Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Ομπλακ

Ο Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας, Γιαν Ομπλακ, που έφτασε στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπενφίκα τον Ιούλιο του 2014 με 16 εκατ. ευρώ, είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην περίπτωση που το καλοκαίρι φύγει από το «Ολντ Τράφορντ» ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Η μετακίνηση του Ισπανού διεθνούς τερματοφύλακα στη Μαδρίτη και στη Ρεάλ θεωρείται δεδομένη από πολλούς και οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, με τον Ομπλακ

να αποτελεί το μεγάλο φαβορί. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Manchester Evening News», οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ και των εκπροσώπων του παίκτη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Ομπλακ δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2021 με τον ισπανικό σύλλογο. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας εντάχθηκε στους «ροχιμπλάνκος» το καλοκαίρι του 2014 από την Μπενφίκα, σε μία μεταγραφή που υπολογίζεται ότι κόστισε περίπου 16 εκατ. ευρώ, και αρχικά δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί και να καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Από τη στιγμή που το έκανε, όμως, είναι αναντικατάστατος στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα