Η «μάχη» για τον πρώτο σκόρερ - Ο Ράγιος ο Ιβάν και ο Κύπριος γκολτζής

Πέραν από την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν η ομάδες, για επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει, υπάρχει και η μεγάλη μάχη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. 

Είναι σημαντικό μια ομάδα να έχει στο ρόστερ της, τουλάχιστον ένα ποδοσφαιριστή, ο οποίος να έχει συχνή επαφή με τα δίχτυα και να είναι κίνδυνος για της αντίπαλες εστίες. 

Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Ρούμπεν Ράγιος της Ανόρθωσης, που δεν είναι ο καθαρός επιθετικός, έχει πετύχει δώδεκα τέρματα στο Πρωτάθλημα και προηγείται στον πίνακα των σκόρερ. Στην δεύτερη θέση ακολουθεί ο φορ

της ΑΕΚ, Ιβάν Τρισκόφσκι ο οποίος πέτυχε έντεκα τέρματα. Ακολουθεί με επτά γκολ ο Ματ Ντάρμπισαϊρ της Ομόνοιας ενώ από έξι έχουν πετύχει ο Ζελάγια του Απόλλων και ο Κίγκσλεϊ της Νέας Σαλαμίνας.

Ξεχωρίζει η επίδοση του Δημήτρη Θεοδώρου της Ένωσης ο οποίος σκόραρε πέντε φορές και είναι ο πρώτος Κύπριος σκόρερ στον σχετικό πίνακα.

Στα πέντε τέρματα, μαζί με τον νεαρό άσο της ΕΝΠ είναι επίσης ο Νίκα Κατσιαράβα της Ανόρθωσης, ο Γκακμπέ του Απόλλωνα και ο Αγιτέ του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα