Η λίστα... έκπληξη του Φαν Χάαλ!

«Επιθετικός έκπληξη για τη Γιουνάιτεντ» και ο Λουίς Φαν Χάαλ με αυτή τη δήλωσή του... έσβησε αρκετά σενάρια φορ που έπαιζαν τον τελευταίο καιρό για τη Μάντσεστερ!

Οι Γερμανοί αποκάλυψαν χθες πως η Γιουνάιτεντ αρχίζει διαπραγματεύσεις για τον Μίλερ της Μπάγερν και μάλιστα είναι διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση και να δαπανήσει 100 εκατ. ευρώ! Ωστόσο, ο Λουίς Φαν Χάαλ με δηλώσεις του υποβάθμισε το θέμα τονίζοντας πως «Θα πάρουμε επιθετικό, αλλά θα είναι όνομα – έκπληξη, το οποίο δεν έχει

δει το φως της δημοσιότητας». Ετσι, αν λάβουμε υπόψη μας τα λεγόμενα του Ολλανδού... σβήνουμε από τη λίστα παίκτες όπως ο Μίλερ, ο Λεβαντόφσκι, ο Μπενζεμά, ο Κέιν! Ποιοι μένουν;

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Θα μπορούσε ο Ζλάταν να παίξει στο Ολντ Τράφορντ; Ο Σουηδός επιθετικός θέλει να αφήσει αυτό το καλοκαίρι το Παρίσι, η συμφωνία με την Μίλαν χάλασε λαο ο Φαν Χάαλ έχει εκφραστεί αποθεωτικά για τον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Ζλάταν έχει σκοράρει με πολλές ομάδες, αλλά η Premier League αποτελεί ανεξερεύνητο χώρο για τον ίδιο...

Αλεξάντρε Λακαζέτ: Ο επιθετικός της Λυών προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στη Γαλλία με 31 γκολ σε 38 αναμετρήσεις και ήδη έγινε από τα πιο hot ονόματα του καλοκαιριού. Ο 24χρονος έχει ήδη την εμπειρία που χρειάζεται από μεγάλες παραστάσεις, αλλά και τον χρόνο που απαιτείται για να εξελιχθεί σε κορυφαίο φορ. Ο Φαν Χάαλ άλλωστε ξέρει τον τρόπο!

Μπας Ντοστ: Η περσινή χρονιά στη Βόλφσμπουργκ μοναδική, με τον Ντοστ να κάνει την... επανάστασή του και να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της Bundesliga. Παίκτης που γεμίζει την περιοχή και με τα 20 γκολ που πέτυχε έδειξε πως μπορεί να δικαιώσει τον συμπατριώτη του, Λουίς Φαν Χάαλ.

Μάουρο Ικάρντι: Μπορεί η Ιντερ να απογοήτευσε, αλλά ο Ικάρντι ήταν αυτός που... διασώθηκε από το ναυάγιο! Μια σεζόν με 27 τέρματα τον έβαλε στους κορυφαίους επιθετικός της χρονιάς, με τον Αργεντίνο φορ να κερδίζει νέο συμβόλαιο. Σίγουρα δεν είναι φθηνή λύση, όμως υπάρχει ήδη στη λίστα του Ολλανδού επιθετικού.

Αλβάρο Μοράτα: Ηταν εντυπωσιακός, πέτυχε γκολ κόντρα στη Ρεάλ και βοήθησε τα μέγιστα, ώστε η «Μεγάλη Κυρία» να βρεθεί στον τελικό του Champions League. O Iσπανός επιθετικός πέτυχε 15 γκολ βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ.

Γκονζάλο Ιγουαΐν: Ενας μεγάλος επιθετικός, αλλά σε ομάδα που δεν πληροί τις προϋποθέσεις του. Η Νάπολι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Αργεντίνος είναι θετικός στο να παραχωρηθεί σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο. Την περσινή σεζόν πέτυχε 29 γκολ και πρόπερσι 24.

Σαϊντο Μπεραχίνο: Είναι μόλις 21 ετών, αλλά έχει το ταλέντο και τις παραστάσεις για να κάνει την υπέρβαση σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο από τη Γουέστ Μπρομ! Εξαιρετική σεζόν, με 20 γκολ, αλλά και μεγάλες εμφανίσεις με την U21 της χώρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα