Η Κύπρος στη σκιά του Tra(m)p-Gate

Σε νέο Water-gate με ευρύτερες πολιτικές, οικονομικές και γεωστρατηγικές προεκτάσεις, δείχνουν να εξελίσσονται τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και υποκρύβουν μια ύστατη προσπάθεια του αμερικανικού κατεστημένου να ελέγξει τον νέο Αμερικανό Πρόεδρο... Οι πολιτικές Τραμπ, φαίνεται πως ενοχλούν εκείνους που παραδοσιακά κρατούν τα ηνία σε όλα τα πεδία (Πεντάγωνο, αμερικανική σέκτα, CIA και FBI) και καθορίζουν την εξωτερική και εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

Στον

κυκλώνα βρέθηκε και η Κύπρος, εξαιτίας των παράνομων δραστηριοτήτων του Ρίτσαρντ Μάναφορτ, βασικού παίχτη στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλτ Τραμπ. Το FBI, το οποίο στέλνει κλιμάκιο στην Κύπρο, έχει ήδη με τη συμβολή της στήσει στο εδώλιο τον Μάναφορτ και άλλους συνεργάτες του.

Ο πόλεμος που μαίνεται στις ΗΠΑ, προκύπτει από δύο μέτωπα. Το πρώτο με υποκινητή τη Χίλαρυ Κλίντον και το αμερικανικό κατεστημένο και το δεύτερο με υποκινητή τον ίδιον τον Τραμπ και τους υποστηρικτές του. Η Κλίντον, στοχεύει να αποδείξει ρωσική παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές, ενώ ο Αμερικανός Πρόεδρος υποκινεί τα νήματα που βγάζουν στη φόρα τα σκάνδαλα στο Χόλιγουντ με πρωταγωνιστές τους υποστηρικτές της Κλίντον.

Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ στη Σημερινή, που κυκλοφορεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα