Η Κύπρος γιορτάζει την Ημέρα Ευρωπαϊκής Ένωσης

Με μια πλούσια και πολυεπίπεδη εκδήλωση που θα είναι ανοιχτή για το κοινό θα γιορτάσει φέτος η Κύπρος την 9η Μαΐου που έχει καθιερωθεί ως η Ημέρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν τους πολίτες να έλθουν στο Πάρκο της Ακρόπολης στη Λευκωσία - από τις 14:00 μέχρι της 18:00 του Σαββάτου 9 Μαΐου

- για να ενημερωθούν καλύτερα για όσα Ευρωπαϊκά ζητήματα τους ενδιαφέρουν όπως είναι τα προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρηματικών και άλλων δράσεων και οι ευκαιρίες απασχόλησης και εκπαίδευσης εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παράλληλα στην εκδήλωση, Πρεσβείες χωρών μελών της ΕΕ θα δίδουν υλικό σχετικά με τη χώρες τους αλλά και μια γεύση της κουζίνας τους ενώ θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, μουσική με DJ, περίπτερα φιλανθρωπικών οργανώσεων καθώς και πλούσιες δραστηριότητες για παιδιά και πολλές εκπλήξεις. Ζωντανά μαζί μας το Love Radio με τους Τάσο Τρύφωνος και Χριστιάνα Αρτεμίου.

Η εκδήλωση γίνεται με τη στήριξη του Δήμου Στροβόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα