Η καινούρια παράδοση Boeing 777F αυξάνει σε 15 το στόλο

Ορόσημο σηματοδοτεί την 30,000η πτήση, μόνο για φορτίο, που εκτελείται από το στόλο φορτηγών αεροσκαφών Boeing 777 της Emirates

Η Emirates SkyCargo, το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της Emirates, καλωσορίζει την άφιξη του καινούριου της φορτηγού αεροσκάφους Boeing 777,

ανεβάζοντας σε 15 το συνολικό αριθμό των ειδικών φορτηγών αεροσκαφών στο στόλο της, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται δύο Boeing 747-400F και 13 Boeing 777F.

Ο ειδικός στόλος φορτηγών αεροσκαφών της συμπληρώνει τη χωρητικότητα της κοιλιάς αεροσκάφους σε επιπλέον 224 επιβατικά αεροσκάφη της Emirates, προσφέροντας ευελιξία και την ικανότητα να μεταφέρει περισσότερο φορτίο σε περισσότερα σημεία σε όλο τον κόσμο. Σε συνδυασμό, η Emirates SkyCargo εξυπηρετεί σήμερα πελάτες σε περισσότερους από 147 προορισμούς σε έξι ηπείρους.

Το νεότερο 777F της Emirates, το οποίο έφυγε από τις εγκαταστάσεις Boeing Manufacturing Facility στο Έβερετ της Ουάσινγκτον, το Σεπτέμβριο, πέταξε την πρώτη αποστολή του στο Χονγκ Κονγκ. Η ασιατική μητρόπολη είναι μία από τις πιο δημοφιλής στο δίκτυο της Emirates Sky Cargo, μαζί με τα αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, της Σαγκάη, του Σικάγο και της Σαραγόσα. Από τότε που εισήχθησαν στο στόλο της SkyCargo το 2009, 13 Boeing 777F της αεροπορικής εταιρείας έχουν καταγράψει ένα εντυπωσιακό αριθμό 30.250 πτήσεων που ανέρχονται σε πάνω από 175.000 ώρες.

«Το Boeing 777F είναι η ραχοκοκαλιά του στόλου της Emirates SkyCargo», δήλωσε ο Nabil Sultan, ο Divisional Senior Vice President, Cargo της Emirates. «Έχει μια εντυπωσιακή σειρά και χωρητικότητα φορτίου, και είναι αποδοτικό στη λειτουργία του. Το αεροσκάφος μας επιτρέπει να μεταφέρουμε εμπορεύματα από μακρινούς προορισμούς στο δίκτυο της SkyCargo, όπως Μπανγκούι, Port Au Prince και Νάντι σε πελάτες σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως το Λονδίνο, το Άμστερνταμ και τη Νέα Υόρκη.»

«Η Emirates SkyCargo συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας με ένα σύγχρονο και αυξανόμενο σε αριθμό στόλο, ένα ασυναγώνιστο δίκτυο δρομολογίων και αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις που απλοποιούν τη μεταφορά εμπορευμάτων σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε. «Στόχος μας είναι να φέρουμε την καλύτερη αξία στους πελάτες μας, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε επενδύσει σε ένα σύγχρονο στόλο, καθώς και στην ανάπτυξη νέων λύσεων φορτίου, όπως τα συστήματα πλατφόρμας γρήγορης μεταφοράς και ηλεκτρονικές τεχνολογίες στον κόμβο μας εμπορικών μεταφορών στο Ντουμπάι. Φέτος, έχουμε αξιοποιήσει τα φορτηγά αεροσκάφη μας, Boeing 777, για να ανοίξουν νέα δρομολόγια στην Ουαγκαντούγκου, στο Κολόμπους, στο Ορλάντο και Μπαμακό, διευκολύνοντας τις εξαγωγές και συνδέοντας συναρπαστικές νέες αγορές σε όλο τον κόσμο.»

Η Emirates-ο μεγαλύτερος διεθνής αερομεταφορέας φορτίου στο κόσμο ανά τόνο φορτίου-χιλιομέτρων που έχει μεταφερθεί -μεταφέρει πάνω από 45.000 τόνους φορτίου ανά εβδομάδα σε έξι ηπείρους, που κυμαίνονται από ρούχα, υφάσματα και ευπαθή τρόφιμα, αυτοκίνητα της Formula 1, εξοπλισμό για συναυλίες και κατοικίδια ζώα.

Νωρίτερα αυτό το χρόνο, η Emirates SkyCargo μετέφερε το κέντρο των υπηρεσιών εμπορευματικών μεταφορών της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Al Maktoum, Dubai North, όπου προσφέρει 50 δρομολόγια εμπορευματικών μεταφορών από το νέο τερματικό σταθμό της για φορτία. Οι νέες, τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εγκαταστάσεις της διαθέτουν ένα προηγμένο σύστημα αποθήκευσης και περιοχή δροσερής αλυσίδας, η οποία μπορεί να χειριστεί περίπου 140.000 τόνους αναλώσιμου φορτίου ετησίως, με θερμοκρασίες από 18 °C έως 25 °C.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy/greek/index.aspx . Για την Emirates SkyCargo στην Κύπρο μπορείτε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η Emirates SkyCargo, το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της Emirates, καλωσορίζει την άφιξη του καινούριου της φορτηγού αεροσκάφους Boeing 777, ανεβάζοντας σε 15 το συνολικό αριθμό των ειδικών φορτηγών αεροσκαφών στο στόλο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα