Η γη της Κύπρου δέχθηκε τον Γιώργο – «Στη μνήμη του αδελφού μου σας καλώ..»

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο νεαρός Εύελπις Γιώργος Χατζηιωνάς ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια άσκησης. Από τον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον περήφανο νέο ο οποίος τόσο άδοξα έφυγε απ’ τη ζωή.

Άνθρωποι που ήταν κοντά του μιλούν για έναν νέο, περήφανο Έλληνα που επέλεξε να υπηρετήσει την πατρίδα έχοντας ως πόθο την απελευθέρωση. Επικήδειο εκφώνησε εκ μέρους της οικογένειας ο αδελφός του οποίος ευχαρίστησε όλους όσους παρέστησαν στη νεκρώσιμη ακολουθία του αδελφού του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον

Διοικητή της Σχολής Ευελπίδων, στα στελέχη του ΥΠΑΜ και Εθνικής Αμύνης.

Διαβάστε επίσης: Τι έδειξε η νεκροτομή για την αιτία θανάτου του 20χρονου Εύελπι

Μεταξύ άλλων ο νεαρός είπε ότι «το ήθος του αδελφού μας, η καταβολή μας και η πίστη μας, μας επιβάλλουν να αντιμετωπίσουμε τούτη τη στιγμή με θάρρος και ανδρεία. Θα πενθήσουμε, θα θρηνήσουμε, θα κλάψουμε.. αλλά με λεβεντιά χωρίς να δυσανασχετούμε. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να αναφωνήσουμε Δόξα τον Θεό… Δόξα τον Θεό που τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε… που η απώλειά του γίνεται ευκαιρία ταπεινώσεως για εμάς τους υπολοίπους.

Εις μνήμη του αδελφού μου καλώ όλους να αγωνιστούμε, να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο τις οικογένειές μας, τους φίλους μας, την πατρίδα μας και το έθνος μας. Να αγωνιστούμε να αγαπήσουμε τον Θεό μας.. Καλό Παράδεισο αδελφέ μας.. Χριστός Ανέστη!».

Keywords
Τυχαία Θέματα