Η φιέστα και το απόλυτο

Η φιέστα της Ομόνοιας και το ντέρμπι δεύτερης θέσης μεταξύ Παφιακού - Pokka ΑΕ Καραβά στην αίθουσα Αθλοπαιδιών «Αφροδίτη» στην Πάφο ξεχωρίζουν από τους σημερινούς αγώνες της 20ής και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας.


Στον όμιλο της διαβάθμισης θα γίνει μόνο ένας αγώνας, αυτός μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Λατσιών στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό. Σημειώνεται ότι ο αγώνας ΑΠΟΕΛ - Αναγέννηση Δ.,

που έκρινε την έκτη θέση, έγινε τη Δευτέρα, 11 Απριλίου, με νικήτρια την ομάδα της Δερύνειας με 0-3 σετ.

Το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία της θα πανηγυρίσει απόψε η Ομόνοια στον αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση. Οι «πράσινοι» ετοίμασαν φιέστα τίτλου, όπου θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος και μπροστά στον κόσμο τους θέλουν άλλη μια καλή εμφάνιση και νίκη, που θα σηματοδοτεί και το απόλυτο 20 στις 20 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Ανόρθωσις πάει στη Λευκωσία, όπως σε όλους τους αγώνες της τελικής φάσης, με στόχο να κερδίσει τις εντυπώσεις και να φανεί ανταγωνιστική.
Το τελευταίο τεστ πριν από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου την Παρασκευή, 22 Απριλίου, στο «Κίιτιον» απέναντι στην Ομόνοια δίνει η Νέα Σαλαμίνα, υποδεχόμενη για την 20ή αγωνιστική τον Καποδίστρια Εθνικό Λ.

Το πρόγραμμα:
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 20:00
ΠΑΦΙΑΚΟΣ - ΑΕΚΑΡΑΒΑ 20:00
Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. 20:00

Keywords
Τυχαία Θέματα