Η εταιρεία Megabet Plus διοργάνωσε πάρτι ρεβεγιόν

Σε μια εορταστική και όμορφη ατμόσφαιρα η εταιρεία Megabet Plus, η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο, διοργάνωσε πάρτι ρεβεγιόν για το προσωπικό, τους πράκτορες και τους συνεργάτες της.

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί, Μιχάλης Σοφοκλέους και Μαρίνος Χατζηβασιλείου, ήταν οι παρουσιαστές της εκδήλωσης ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι Αννίτα Κωνσταντίνου και Φίλιππος Κτενά.

Το επιτυχημένο δίδυμο πρόσφερε άφθονο γέλιο στους 700

καλεσμένους που παρευρέθηκαν στο πάρτι, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου. Στο πάρτι το προσωπικό, οι πράκτορες και οι συνεργάτες αντάλλαξαν ευχές, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ευχήθηκε σε όλους υγεία, χαρά και ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Στην παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας η νικήτρια κέρδισε ένα smartphone, ενώ άλλοι 20 τυχεροί κέρδισαν τηλεοράσεις και tablet.

Η Megabet Plus προσφέρει ίσως τη μεγαλύτερη γκάμα αγορών για στοίχημα με όλα τα δημοφιλή σπορ, ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, Formula 1, μπιλιάρδο, τένις, αγώνες στίβου, πετόσφαιρα, γκόλφ, πυγμαχία, cricket, rugby, baseball, χειροσφαίριση, χόκεϊ, χόκεϊ επί πάγου, futsal, αμερικανικό ποδόσφαιρο, darts, υδατοσφαίριση, WRC, moto GP, ποδηλασία, διαγωνισμός τραγουδιού eurovision και κινηματογραφικά βραβεία oscar.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

https://www.youtube.com/watch?v=ArdC-E7BBN8

https://www.youtube.com/watch?v=U3uf6iCVmNE

Keywords
Τυχαία Θέματα