Η επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στο νησί μας [εικόνες]

Την εποµένη της παρουσίασης των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015, ο Σάκης Ρουβάς επισκέφθηκε το Τµήµα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστηµίου Κύπρου στη Λευκωσία, στο πλαίσιο του Παγκύπριου εκπαιδευτικού διαγωνισµού στα δηµοτικά σχολεία "Πολίτες του Μέλλοντος".

Ο κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς και Πρεσβευτής του προγράµµατος

κοινωνικής αλληλεγγύης "Συµµετοχή", της Χαραλαµπίδης-Κρίστης συµµετείχε σε εργαστήρι, στο οποίο έλαβαν µέρος οι µαθητές των Δηµοτικών Σχολείων Αγίου Ανδρέα, Περιφερειακού Δηµοτικού Σχολείου Ταµασού και Δηµοτικού Σχολείου Χρυσελεούσης των οποίων τα έργα έχουν βραβευτεί στο σχετικό διαγωνισµό και βρίσκονται στη φάση υλοποίησής τους.

"Σήµερα βιώσαµε όλοι µαζί µια υπέροχη αλλά και ουσιαστική εµπειρία. Οι µαθητές µοιράζονταν το όνειρο, την έµπνευσή τους µε τους φοιτητές και όλοι µαζί δηµιούργησαν. Η "Συµµετοχή" της Χαραλαµπίδης-Κρίστης γίνεται ένα ισχυρό όχηµα δηµιουργίας που ενώνει τα παιδιά όλων των ηλικιών, εξελίσσει τις σκέψεις τους, προάγει την έκφρασή τους, τη γνώση τους και καλυτερεύει τον κόσµο τους" είπε ο Σάκης, µε το πέρας της επίσκεψής του.

Δείτε φωτογραφίες στο I Love Style.

Keywords
Τυχαία Θέματα