Η εκδοχή του 67χρονου που πυροβόλησε ο παππούς Χρύσανθος: «Δεν έκανα τίποτε»

Τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα δίνει ο 67χρονος άντρας που τραυματίστηκε κρίσιμα τον περασμένο Ιούνιο μετά από πυροβολισμό του δέχθηκε από τον 82χρονο, Χρύσανθο. 

Όπως ανέφερε ο 67χρονος στο SigmaLive, κατά τη διαδρομή του προς τη Λεμεσό ήθελε να πάει τουαλέτα και σταμάτησε σε ένα σημείο στην Άλασσα.

Στη συνέχεια άκουσε μία φωνή να του φωνάζει «εσύ είσαι;» και συνέχεια, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του 67χρονου, ο 82χρονος έστρεψε το όπλο προς τα επάνω του. Μία άλλη φωνή από μακριά του φώναζε «δεν

είναι αυτός που το έκανε», υποστήριξε στο SigmaLive o 67χρονος. 

Ο 67χρονος είπε ότι από τον φόβο του άρχισε να τρέχει αλλά ο 82χρονος φέρεται να τον πυροβόλησε μία φορά, χτυπώντας τον στην πλάτη και τον αυχένα, ενώ ισχυρίζεται ότι τον πυροβόλησε και δεύτερη φορά χωρίς ωστόσο να τον πετύχει.

Ισχυρίζεται επίσης, ότι ο 82χρονος στην πρώτη κατάθεση του στην Αστυνομία δήλωσε ότι ήταν ο γιός του που τον πυροβόλησε καταλάθος και στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή του.

Τόνισε επίσης ότι νοσηλεύτηκε στην εντατική για ένα μήνα και ότι έχασε αρκετό αίμα. Πλέον αντιμετωπίζει πρόβλημα με το σπόνδυλο και τον αυχένα του.

 «Δεν του έκανα τίποτε. Για ένα λάθος του τα έζησα όλα αυτά και με κατηγορούν ότι είμαι κλέφτης», τόνισε.

Ο 67χρονος καταγγέλλει επίσης ότι δεν κλήθηκε από το Δικαστήριο ως μάρτυρας για να δώσει τη δική του εκδοχή σημειώνοντας ότι θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του 82χρονου.

Σε επικοινωνία μας με τον δικηγόρο του, Γιάννη Θεοτή μας λέχθηκε ότι ο πελάτης από την πρώτη στιγμή ήταν διατεθειμένος να προχωρήσεις σε μήνυση αλλά λόγω προβλημάτων υγείας καθυστέρησε, όμως τις επόμενες μέρες θα καταχωρηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το Δικαστήριο ενώ έλαβε υπόψη του την ηλικία και τις ειδικές περιστάσεις του 82χρονου θεώρησε πως η πράξη του στόχευσε στο να αφαιρέσει τη ζωή του 67χρονου. Του επιβλήθηκαν 2,5 χρόνια φυλάκιση για πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και ακόμα ένας χρόνος για μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου.

Διαβάστε επίσης:

Εν αναμονή προεδρικής χάρης ο παππούς Χρύσανθος -Παραμένει στα κρατητήρια

«Ο παππούς Χρύσανθος θα μεταφερόταν Κεντρικές.. ελπίζουμε τα καλύτερα»

Παρέμβαση ΠτΔ για να δοθεί προεδρική χάρη στον 82χρονο που πυροβόλησε κλέφτη

Keywords
Τυχαία Θέματα