Η ΕΕ επιβάλλεται να επενδύσει στη νέα γενιά είπε ο Μιχάλης Χατζηπαντέλα

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΔΗΣΥ/ΕΛΚ Μιχάλης Χατζηπαντέλα ανέφερε ότι εφόσον εκλεγεί θα εργαστεί με στόχο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Κύπρος στην Ευρώπη, διεκδικώντας περισσότερα για τους νέους. Μιλούσε σε εκδήλωση με θέμα «Οι νέοι στην ΕΕ», που διοργάνωσε στη Λάρνακα την Τετάρτη, 8 Μαΐου.

«Οι νέοι και αγωνιούν και ενδιαφέρονται για όλα εκείνα που επηρεάζουν το μέλλον τους για αυτό θα πρέπει να ενισχύσουμε τη φωνή τους στα κέντρα λήψης

αποφάσεων στην Κύπρο και την Ευρώπη» είπε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως ανέφερε, οι νέοι σήμερα είναι αντιμέτωποι με τις δραματικές αλλαγές που συντελούνται στην αγορά εργασίας και βιώνουν την αγωνία για την εξεύρεση μιας κατά το δυνατόν καλά αμειβόμενης εργασίας σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Πρόσθεσε ότι στην εποχή μας το πτυχίο πανεπιστημίου δεν αρκεί για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον, αλλά αντίθετα η μόρφωση και η απόκτηση δεξιοτήτων έχουν εξελιχθεί σε μια συνεχή διαδικασία. Σε αυτό το πλαίσιο, υπογράμμισε, επιβάλλεται η επένδυση στους αυριανούς πρωταγωνιστές, τους νέους.

Ο κ. Χατζηπαντέλα κάλεσε τους νέους, να συνεχίσουν να εργάζονται για τα δικαιώματα τους, να εξελίσσονται, να αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες, να ενημερώνονται για να έχουν καλύτερη κρίση και να κάνουν καλύτερες επιλογές. Διαμήνυσε ακόμη ότι η συμμετοχή στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου επηρεάζει την καθημερινότητα, καθώς στην Ευρώπη διαμορφώνονται πολιτικές που επηρεάζουν τους πολίτες.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μιχάλης Χατζηπαντέλα,michalis chatzipantela