''Θέλω μια ομάδα που να τη χαίρεται ο κόσμος '(Φώτος-videos)

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραθέτει ο προπονητής της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου με την παρουσία του εκπρόσωπου επικοινωνίας Θεόδωρου Αντωνίου και των νέων αποκτημάτων Αρουαμπαρένα, Μπουένο και Ρόμο.

Tι δήλωσε:

Πάμπος Χριστοδούλου: '' «Θέλω μια ομάδα που να τη χαίρεται ο κόσμος. Να βλέπουν οι οπαδοί μας τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που να έχει μέλλον. Με τη Δόξα δεν κάναμε την εμφάνιση που θα ήθελα, αλλά

όταν παίρνεις τη νίκη είσαι ευχαριστημένος. Κάποιοι παίκτες θέλουν περισσότερα παιχνίδια. Θέλουμε περισσότερο χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μας δείχνει. Θέλω να είναι κοντά στην ομάδα και στα καλά και στα κακά. Θα παίξουμε ένα φιλικό το Σάββατο με την Επισκοπή στο Τσίρειο. Δεν θέλαμε κάποιο δυνατό φιλικό αυτή τη στιγμή. Κάποιοι παίκτες θα παίξουν για πρώτη φορά 90 λεπτά».

Ρόμο: Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, ξεκινήσαμε νικηφόρα στα δύο πρώτα ματς. Ξέρω ότι η ομάδα δεν είναι στο 100%, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται και θα γίνεται καλύτερη. Ξέρω ότι το μυστικό της ομάδας, είναι ότι είναι μία μεγάλη οικογένεια, όλοι μαζί. Ελπίζω σε περισσότερα διαρκείας, γιατί ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας.

Μπουένο: "Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος σε αυτό τον ένα μήνα. Προς το παρών είμαι μόνος, δεν είναι εύκολο καθώς η οικογένεια μου είναι στη Βραζιλία, αλλά έχω μία άλλη οικογένεια που με βοηθά συνεχώς. Έχουμε πολύ δουλειά και πολλά να κάνουμε, βήμα βήμα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολη η σεζόν. Δεν πρέπει να μιλάμε πολύ, παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε όλοι μία καλή χρονιά, αλλά θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ξέρουμε το πάθος που ζητάει ο κόσμος, τους χρειαζόμαστε στο γήπεδο".

Αρουαμπαρένα:"Έχω μελετήσει για την ομάδα πριν έρθω, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να δουλέψω σκληρά με τους υπόλοιπους παίκτες. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, αλλά μαζί με τον προπονητή θέλουμε να δώσουμε το 100%. Αυτό που θέλω τώρα είναι να δουλέψω σκληρά για τη νέα μου ομάδα. Είδα αρκετά για τους οπαδούς στο ίντερνετ, τους θέλω στο γήπεδο. Να βοηθήσουν την ομάδα και μαζί τους μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η ΑΕΛ, όπως είδα μέσα στο διαδύκτιο , έχει κόσμο που την ακολουθεί και τους χρειαζόμαστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα