Η Άρσεναλ έπιασε την Τότεναμ (video)

Η Άρσεναλ επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας στο υπ' αριθμόν 810 παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ στην Premier League, με το οποίο ισοφάρισε το ρεκόρ του Άλεξ Φέργκιουσον.

810 ματς και ακόμα... παλεύει με το φερμουάρ! (video)

Ο Αρσέν Βενγκέρ πανηγύρισε την 468η νίκη του και έφτασε τους 1.601 βαθμούς σε 810 παιχνίδια στην Premier League και η Άρσεναλ έφυγε νικήτρια από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 3-2, διακόπτοντας ένα σερί των πρώην ουραγών που έφτανε τα εννέα παιχνίδια.

Με αυτόν τον τρόπο γιόρτασε ο Αλσατός τεχνικός την ισοφάριση του ρεκόρ που κατείχε ο Άλεξ Φέργκιουσον, με τα περισσότερα παιχνίδια στην Premier League, με συνέπεια από την επόμενη αγωνιστική να είναι ο προπονητής με τη μεγαλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα, που άρχισε το 1992.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος με δύο απανωτά τέρματα στο 2ο ημίχρονο, "κλείδωσε" τη νίκη των "κανονιέρηδων". Ο Σκοντράν Μουστάφι είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 1ο ημίχρονο όπου ήταν ανώτεροι και έχασαν ευκαιρίες, ο Άντρος Τάουνσεντ είχε ισοφαρίσει με την έναρξη του 2ου μέρους, ενώ ο Τζέιμς Τόμκινς μείωσε στο τέλος για την ομάδα του Ρόι Χόντσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα